monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Ministere şi alte instituţii de stat, fără angajaţi cu dizabilităţi, deşi sunt obligate de lege. Chiar şi Agenţia pentru Egalitatea de Şanse nu are angajată nicio persoană cu handicap

Potrivit legii, firmele private şi instituţiile de stat care nu angajează persoane cu handicap într-un procent de cel puţin 4% din numărul total de angajaţi pot plăti compensaţii. Cifrele arată că instituţiile statului preferă să fie sancţionate decât să angajeze persoane cu dizabilităţi.

Ratele la împrumuturi cresc în ritm accelerat

Creșterea indicilor ROBOR, care atentează la buzunarele multor români, ce se văd nevoiți să plătească tot mai mult pentru împrumuruile luate de la bănci, au acaparat piețele monetară și valutară.

Cum vor circula mijloacele de transport în comun la Cluj, în minivacanţa de 1 Mai

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA informează publicul călător că, urmare a Hotărârii de Guvern care stabileşte că salariaţii din sectorul public să fie liberi luni, 30 aprilie 2018, transportul public în municipiul Cluj-Napoca şi în Zona Metropolitană Cluj se va desfăşura în zilele de 30 aprilie şi 1 mai 2018 între orele 6:00 – 23:00, conform programului de transport pentru zilele de duminică.