monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Euro revine la 4,66 lei

Leul s-a depreciat față de principalele valute, preluând astfel tendința manifestată la nivel regional.

Angajați ai mai multor spitale din Cluj au protestat în fața Prefecturii

După ce două zile la rând angajații Institutului Inimii au scandal în fața instituției pentru drepturile lor la salarii decente și la sporurile binemeritate, mai multe persoane ale personalului auxiliar din cinci spitale din Cluj împreună cu medici au protestat în fața Prefecturii.

Ce spun acum elveţienii despre Cluj şi ce scriau jurnaliştii în urmă cu 8 ani despre oraș

Site-ul Federaţiei Elveţiene de Tenis face o mică descriere a „capitalei neoficiale a vechii Transilvania”, Cluj-Napoca, şi ajunge la concluzia că oraşul universitar din Ardeal merită vizitat. Punctul de vedere al federației de tenis este total opus față de cel al unor jurnaliști elvețieni veniți la Cluj cu ocazia meciului de fotbal dintre CFR Cluj și FC Basel în urmă cu 8 ani.

Potaissa Turda, prima semifinalistă a Ligii Naționale

AHC Potaissa Turda s-a calificat în semifinalele Ligii Naţionale de handbal masculin, miercuri, după ce a învins în deplasare formaţia AHC Dunărea Călăraşi cu scorul de 26-25 (13-15), în primul tur din faza play-off.

România este campioana Europei la creşterea preţurilor

România este pe primul loc în ceea ce priveşte rata anuală a inflaţiei în martie 2018, înregistrând o creştere de 4% a Indicelui Armonizat al Preţurilor de Consum (IAPC), arată datele communicate miercuri de Eurostat.