monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Prinşi de poliţişti fără permis la volan

Poliţiştii rutieri dejeni cercetază un tânăr de 19 ani din comuna bistriţeană Reteag, pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis.

Studenţii de la UBB au intrat în grevă japoneză în semn de protest faţă de reducerea numărului locurilor bugetate

sursa foto Universitatea Babes Bolyai
Zeci de studenţi ai Universităţii Babeş-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca au organizat miercuri un flash-mob, în timpul căruia şi-au pus pe braţe banderole albe, semn al grevei japoneze pe care au declanşat-o pentru a-şi manifesta, astfel, atitudinea de protest faţă de reducerea numărului locurilor bugetate acordate universităţii de Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) pentru anul următor.

Fed Cup: Halep - Cred că avem cea mai bună generație în tenis

Jucătoarea Simona Halep, numărul 1 mondial, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, că, din punctul său de vedere, actualele jucătoare de tenis fac partea din cea mai bună generaţia a României în acest sport.

Camora a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri pentru CFR Cluj

Fundaşul portughez Mario Camora a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri în Liga I pentru CFR Cluj, ajungând la 203 partide în primul eşalon, cu ocazia întâlnirii FC Viitorul - CFR, câştigată cu 2-1 de oaspeţi, informează site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal.