monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Studenţii UBB intră în grevă japoneză

Reprezentanții studenților din Universitatea Babeș-Bolyai au luat hotărârea de a protesta sub forma unei greve japoneze în zilele de miercuri, joi și vineri ale acestei săptămâni.

Euro a scăzut la minimul ultimelor două luni

Leul a continuat să se aprecieze în fața principalelor valute, în condițiile menținerii interesului pentru plasamentele în titluri de stat românești.

Mai multe persoane urmărite naţional şi internaţional, prinse de poliţişti

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, în colaborare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră au reuşit, în 16 aprilie a.c., în jurul orei 01:30, depistarea unui unui tânăr de 23 de ani, din localitatea Răşinari, judeţul Sibiu, pe numele căruia era emis un Mandat European de Arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Românii sunt mari băutori de bere. Piaţa berii a crescut cu 2% în 2017

Piaţa berii din România a înregistrat un salt de 2% în 2017, comparativ cu anul anterior, ajungând la un volum de 16,11 milioane de hectolitri, iar consumul de bere s-a situat la 82 de litri/cap de locuitor, arată datele publicate marţi de Asociaţia Berarii României.

Gaudeamus Cluj-Napoca 2018 se deschide mâine!

La mijlocul lunii aprilie, Caravana GAUDEAMUS, inițiată și derulată la nivel național de Radio România, ajunge în inima Transilvaniei. Între 18 și 22 aprilie, Piața Unirii găzduiește cea de a 19-a ediție a Târgului GAUDEAMUS Cluj – Napoca, cel mai longeviv eveniment cu acest profil din Transilvania, care a devenit un real reper al vieții culturale din această zonă a țării de aproape două decenii.

Revoluția storytelling-ului și dezvoltarea noilor tehnologii în domeniu, experimentate la infiniTIFF

După succesul primei ediții, infiniTIFF – secțiunea dedicată realității virtuale (VR), noilor forme de storytelling și cinematografiei interactive, revine la Festivalul Internațional de Film Transilvania. Între 25 mai și 2 iunie, într-un cadru special amenajat la Cluj Hub, cinefilii precum și toți cei pasionați de noile forme de storytelling audiovizual, vor avea ocazia să descopere un program incitant de experiențe VR, Live Cinema și Loop Cinema.

Bătaie ruptă din rai pe o stradă din Dej

Sursă foto: dejeanul.ro
După ce au consumat cantități impresionante de alcool, trei tineri au căutat să se răzbune pe un altul în weekendul care tocmai au trecut.