monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Clujul, printre judeţele cu cele mai multe gropi

Suprafaţa totală a gropilor existente pe şoselele României însumează mai mult de 80 de kilometri pătraţi, arată o statistică a Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care anunţă, luni, demararea lucrărilor de reabilitare şi „punere în ordine” a drumurilor.

Euro a pierdut peste un ban

Săptămâna aceasta va fi dominată de factorii geopolitici, în special de criza din Orientul Mijlociu, dar și de răspunsul pe care îl va da președintele Iohannis la cererea de suspendare a procurorului șef al DNA, care ar putea aduce o cerere de suspendare a acestuia din partea PSD-ALDE, care ar echivala cu explozia depreciativă a leului.

Un muzicolog clujean ne-a reprezentat la New York

Bianca Țiplea Temeș, conferențiar universitar în cadrul Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, a participat în cadrul unei conferințe care a avut ca subiect de discuție muzica în perioada post-globalizării, reprezentând astfel Clujul la nivel Internațional.

Împreună dăruim zâmbete copiilor din familii cu situații sociale modeste (P)

Clinica Zâmbet Fericit a lansat o campanie de îngrijire orală a cărui scop este oferirea de kit-uri dentare, workshop-uri de promovare și conștientizare a igienei orale, precum și asigurarea de intervenții și tratamente absolut necesare pentru sănătatea orală a copiilor ce provin din familii cu situatii sociale modeste.

UNTOLD anunță programul parțial pe zile

UNTOLD 2018 vine în acest an, pe cele 10 scene, cu unii dintre cei mai buni artiști internaționali ai momentului. The Chainsmokers, Jason Derulo, Armin van Buuren, Kygo, Diplo, Afrojack, Tiesto, Don Diablo, Steve Aoki, Dimitri Vegas&Like Mike, Solomun și Nina Kraviz sunt doar câțiva dintre artiștii care au urcat deja în line-up-ul festivalului UNTOLD. Organizatorii vin în curând și cu alte nume mari care vor completa lista celui mai așteptat festival de muzică.

Cât de valoroase sunt mașinile de cusut Singer de fapt? (P)

Cu toții știm de celebrele escrocherii din anii 90 și începutul anilor 2000 cu mașini de cusut Singer. A scris presa în nenumărate rânduri, a circulat povestea țepelor din gură în gură, iar autoritățile au luat măsuri pentru prinderea acelor escroci.

Indicele ROBOR face un salt la început de săptămână

Indicele ROBOR la trei luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor în lei cu dobânda variabilă, a crescut luni la 2,13%, de la 2,07%, urmat de indicii la şase şi nouă luni, conform datelor publicate de Banca Naţională a României (BNR).