monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Secretele bucătăriei mediteraneene la Liceul Tehnologic nr. 1 din Cluj-Napoca (P)

Zilele acestea, Liceul Tehnologic nr. 1 din Cluj-Napoca, reprezentat de director dr. ing. Pop Anamaria, a încheiat un protocol de colaborare cu Federația bucătarilor italieni, delegația România (Federazione Italiana Cuochi – Delegazione Romania) prin intermediul reprezentanților acesteia, doamna Enza Barbaro – președinte și domnul Giovanni Baldantoni – secretar.

Extinderea pistei de la aeroport, în pericol?

Președintele Consiliului Județean Alin Tişe acuză Ministerul Mediului şi parlamentarii PSD Cluj că blochează extinderea pistei aeroportului. Recent, directorul Aeroportului Internaţional Cluj, David Ciceo, spunea că devierea Someşului şi extinderea pistei sunt vitale pentru dezvoltarea obiectivului.

Apreciere modestă a euro

Creșterea inflaţiei în martie la un maxim al ultimilor patru ani, de 5%, a pus presiune pe leu, în ciuda faptului că alte monede din regiune se apreciau faţă de euro.

România a urcat pe locul 32 în clasamentul FIFA

Naţionala României a urcat patru locuri faţă de luna martie şi se află pe poziţia a 32-a în clasamentul Federaţiei Internaţionale de Fotbal (FIFA) dat publicităţii joi.

Boc răspunde criticilor în privința metroului. “Clujul celor 1 milion de oameni ne va întreba de ce nu am făcut nimic”

După ce a anunțat că japonezii sunt interesați de construirea unui metrou la Cluj, între Florești și Apahida, deputatul PSD Horia Nasra l-a criticat pe Emil Boc și spune că promisiunile acestuia fără vreun demers concret au început să ducă la decredibilizarea proiectului. În replică, primarul spune că el nu vrea “să se lege la ochi” și să nu vadă aglomerația.

Legumele şi fructele s-au scumpit cel mai mult în martie 2018

Legumele şi fructele sunt mărfurile alimentare care s-au scumpit cel mai mult în luna martie comparativ cu februarie, preţurile acestora crescând cu 3,32% (în cazul fructelor şi conservelor din fructe) şi, respectiv, cu 2,21% (legumele şi conservele de legume).

Deputatul Horia Nasra: „Proiectul introducerii metroului în Cluj-Napoca este decredibilizat”

Primarul Emil Boc a anunțat miercuri că japonezii sunt interesați de construirea unui metrou la Cluj-Napoca. Potrivit edilului, linia de metrou ar urma să fie construită între Florești și Apahida. Deputatul PSD Horia Nasra și-a exprimat părerea pe rețelele de socializare, pornind de la o declarație pe care Emil Boc a făcut-o în anul 2015 în care spunea că ideea unui metrou în cluj nu este una sustenabilă.

Cea de-a doua etapă de înscriere în învăţământul primar începe joi

Părinţii copiilor care nu au fost înscrişi sau care nu au participat la prima etapă de înscriere în învăţământul primar pentru anul şcolar 2018 - 2019 pot completa un formular în acest sens începând de joi şi până pe 18 aprilie, în cea de-a doua etapă de înscriere, repartizarea urmând a se realiza pe locurile disponibile.