monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Cerșetorii au împânzit străzile Clujului odată cu venirea căldurii

Primăvara a venit în forță, așa că localurile din Cluj și-au deschis terasele, iar clujenii au dat năvală, bucurându-se de vremea bună. Însă, odată cu ieșirea clujenilor din casă și cerșetorii și-au făcut apariția, iar de cele mai multe ori aceștia devin recalcitranți în momentul în care nu primesc bani.

Matematica clujeană la înălțime

Lotul de matematică al judeţului Cluj a participat în perioada 3-7 aprilie 2018, la Olimpiada Naţională de Matematică, desfăşurată la Negrești Oaș (clasele V-VI) și Satu Mare (clasele VII-XII).

Deputatul PSD Horia Nasra cere liderilor PNL să iniţieze procedura de revocare a preşedintelui CJ Cluj Alin Tişe. Replica liberalilor clujeni.

Liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra a adresat o scrisoare deschisă primarului municipiului Cluj-Napoca Emil Boc şi europarlamentarului clujean Daniel Buda, în care spune că iniţierea procedurii de revocare a Preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Alin Păunel Tişe este o măsură care trebuie luată împreună.

Japonezii vor să construiască metroul de la Cluj

Primarul Emil Boc a anunțat miercuri că japonezii sunt interesați de construirea unui metrou la Cluj-Napoca. Potrivit edilului, linia de metrou ar urma să fie construită între Florești și Apahida.

Protest spontan la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj

foto arhiva
Aproximativ 100 de tehnicieni radiologi şi de imagistică medicală din mai multe spitale clujene au protestat, spontan, miercuri, pentru asimilarea funcţiei lor celei de asistent medical, astfel încât să beneficieze de majorări salariale.

OFICIAL! Halep, Cîrstea, Begu și Buzărnescu, în echipa de Fed Cup a României. "Sper să ne adaptăm repede la terenul de zgură din Sala Polivalentă de la Cluj-Napoca"

Jucătoarele de tenis Simona Halep (1 WTA), Sorana Cîrstea (34 WTA), Irina Begu (38 WTA) şi Mihaela Buzărnescu (40 WTA) au fost convocate de căpitanul nejucător Florin Segărceanu şi de antrenoarea Alina Tecşor în echipa de Fed Cup a României pentru meciul cu Elveţia, programat la Cluj-Napoca în play-off-ul Grupei Mondiale, în perioada 21-22 aprilie.

Deputatul de Cluj Sorin Moldovan a uitat pe cine trebuie să reprezinte în Parlament

Liberalul Sorin Moldovan este mai degrabă îngrijorat de soarta bucureştenilor, decât a clujenilor pe care ar trebui să îi reprezinte şi care de altfel, l-au şi trimis în Parlament. Deputatul „paraşutat” consideră că PSD va fi singurul vinovat pentru eșecul organizatoric al Campionatului European de Fotbal EURO 2020, problemă care nu are nicio legătură cu Clujul.

Creşte ROBOR la şase şi nouă luni

Indicele ROBOR la trei luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor în lei cu dobânda variabilă, a rămas stabil, miercuri, la 2,09%, dar indicii la şase şi nouă luni au crescut uşor, conform datelor publicate de Banca Naţională a României (BNR).