monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Ușoare scăderi ale euro si dolarului

Prima ședință a pieței valutare de după minivacanța de Paște a adus scăderea euro și a dolarului, leul urmând astfel tendințele din regiune.

Liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra: “Politica struţului în Consiliul Judeţean Cluj: Se preface că nu sunt probleme şi târăşte instituţia în scandaluri personale!”

Liderul PSD Cluj deputatul Horia Nasra îl acuză pe Alin Tişe că a transformat instituţia Consiliului Judeţean Cluj în talciocul răfuielilor personale. În loc să rezolve problemele clujenilor, fuge la tribunal şi inventează conflicte imaginare cu directorii din subordinea sa, care spre surpriza tuturor au supravieţuit atât sub liderii PNL, Marius Nicoară, apoi Horea Uioreanu, cât şi sub cei din PDL, spune social democratul clujean.

Restricţii de circulaţie în Cluj, cu ocazia unui meci de fotbal

Primăria Cluj-Napoca anunță instituirea unor restricții de circulație astăzi, 10 aprilie 2018, între orele 15:00 – 19.00, în zona Stadionului „CMC”, cu ocazia desfășurării meciului de fotbal dintre FC CFR 1907 Cluj II – A.S.F.C. Universitatea Cluj.

Vreme schimbătoare în următoarele săptămâni

Meteorologii anunţă că, în următoarea săptămână, temperaturile vor fi mai ridicate decât normalul acestei perioade, ajungând în multe dintre regiuni şi la 25 de grade Celsius. După 15 aprilie, temperaturile vor scădea, iar instabilitatea atmosferică va deveni accentuată.

CFR Cluj se delimitează de Culio

CFR Cluj a precizat că mijlocaşul Emmanuel Culio a vorbit în numele său când a criticat sistemul competiţional al Ligii I, cu referire la înjumătăţirea punctelor după sezonul regulat.

Ministerul Transporturilor se laudă că, în 2017, a construit 23 de kilometri de autostradă. Care este de fapt adevărul

Ministerul Transporturilor susţine că în România au fost construiţi, anul trecut, 23,78 de kilometri de autostradă. În realitate însă este vorba nu de construcţia, ci de finalizarea unor bucăţi din două loturi de autostradă care aveau în total 54 de kilometri şi la care lucrările începuseră în 2013 şi 2014 şi aveau termen de predare 2016.