monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Precipitațiile revin la începutul săptămânii

În noaptea de luni spre marţi, vor fi condiţii de precipitaţii sub formă de ploaie, iar dimineaţă e posibil să se transforme în lapoviţă pentru un interval scurt de timp, potrivit prognozei oferite de Administraţia Naţională de Meteorologie.

ANALIZĂ Euro poate scădea sub 4,64 lei

Evoluția apreciativă a leului, care s-a manifestat în ultima jumătate a lunii trecute, a continuat și în perioada analizată, pe fondul înmulțirii plasamentelor în active considerate riscante, cum sunt monedele de la marginea zonei euro.

Cinci locuri unde revelionul este de neuitat

Dacă te-ai plictisit să vezi aceleaşi chipuri de Revelion, dacă vrei să vezi locuri noi, medii inedite, oameni noi, poţi alege una dintre următoarele cinci destinaţii pentru a petrece noaptea dintre ani, potrivit europeanbestdestinations.com.

Mai multe comune din Cluj vor avea internet gratuit

Comisia Europeană derulează un amplu program prin care mai multe comune din judeţul Cluj, dar și localitățile Dej şi Cluj-Napoca, vor primi câte 15.000 de euro pentru introducerea reţelelor de internet gratuit.

Primăria Cluj-Napoca a primit Premiul pentru Eficiență energetică

A șasea ediție a premiilor pentru excelență în energie energynomics Awards a sărbătorit câștigătorii anului 2018. Platforma de comunicare energynomics.ro a premiat cele mai meritorii companii, proiecte și personalități ale anului în energie.

ATENȚIE șoferi! Risc mare de polei

Este risc de apariţie a poleiului, începând sâmbătă seara până duminică, pe autostrăzile A 1 Bucureşti – Piteşti şi A 2 Bucureşti – Cernavodă, precum şi pe mai multe drumuri din Moldova şi Transilvania. Poliţiştii le reamintesc şoferilor să circule cu viteză redusă.