monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Obiceiul clujenilor care dă o mână de ajutor hoților

sursa foto Buna dimineata Iasi
Sărbătorile de iarnă sunt perioada din an cea mai aşteptată de hoţi. Aceştia profită din plin de naivitatea, dar şi de bunăvoinţa oamenilor. Le bat la uşă şi reuşesc să intre în casă sub diverse pretexte.

Ce se întâmplă cu terenurile din Cluj în următorii 5-10 ani?

Cluj-Napoca are nevoie de un plan de dezvoltare bine pus la punct. Ritmul accelerat de creștere în volum, numărul locuitorilor și numărul persoanelor active, evoluția sectorului profesional, extinderea suprafețelor pe care se construiesc cartiere noi, impune acest plan pe termen lung, dar și scurt.

Leul s-a depreciat față de principalele valute

Căderea marilor piețe bursiere, care s-a reflectat și cazul celei locale, indicia trecând pe roșu aprins, au înmulțit plasamentele în dolari, ceea ce a condus la ieșiri de pe piețele emergente, provocând deprecierea monedelor cu grad de risc mai mare.

Pădurea Hoia dispare încet, dar sigur

Sute de copaci sunt tăiați din Pădurea Hoia, iar Primăriile Cluj-Napoca, Baciu şi Consiliul Judeţean pasează problema de la o instituţie la alta.

Nasra spune "nem" propunerii UDMR: "Nu voi vota proiectul de lege!"

La puțin timp după ce UDMR a depus, luni, la Parlament, un proiect pentru "transpunerea în legislație a prevederilor privind popoarele conlocuitoare din Rezoluția de la Alba Iulia din 1 decembrie 1918", Horia Nasra, președintele PSD Cluj a reacționat pe Facebook, dând asigurări că va spune "pas" proiectului de lege.

Campanie caritabila „Donând, faci un cățel fericit"

Sursă foto: Petsonality
Luna decembrie evidențiază bunătatea și nevoia de a-i ajuta pe ceilalti. Astfel, Andronache Maria Magdalena și Csalai Mihaela, studente la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, au inițiat campania ,,Donând, faci un cățel fericit”.