monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Floreștenii rămân fără centură ocolitoare încă cel puțin doi ani

După ce primarul Horia Șulea a reziliat contractul cu firma Diferit care trebuia să realizeze Centura de Sud și a promis că va organiza o licitație. Administrația locală Florești însă acum trebuie să scoată câteva mii de lei din buzunar pentru a plăti cheltuielile judecătorești, după ce firma Diferit a înaintat proces.

Euro scade la minimul ultimelor două luni și jumătate

Aprecierea monedei unice față de cea americană, după anunțarea unei „armistițiu" în războiul comercial dintre SUA și China, a permis leului să câștige teren comparativ cu principalele valute.

Eveniment special pentru piața de Travel Retail din România: relansarea magazinului BestValue Cluj (P)

În urma unei investiții de 800.000 de euro, magazinul BestValue din Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj devine primul magazin din cadrul aeroporturilor din România care introduce un nou concept și design în linie cu ultimele tendințe de pe piața internațională de Duty Free/Travel Retail, deschizând practic seria remodelărilor viitoare a magazinelor BestValue.

Kelemen: Nimeni nu vrea să fure Ardealul

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, aşteaptă susţinerea tuturor forţelor politice din Parlament pentru proiectul de lege care se referă la preluarea în legislaţie a unor puncte din Rezoluţia de la Alba Iulia, spunând „Să nu vă fie frică, fraţi români, că nimeni nu vrea să fure Ardealul”.

3 afaceri culturale clujene au primit premii de 10.000 euro

O aplicaţie de curatorie, oganizatori de târguri pentru circuri şi un proiect pentru gameri sunt cele trei idei de afaceri din zona culturală care au primit finanţări totale de 10.000 de euro la ediţia din acest an a Culturepreneurs, de la Cluj.

WINGS dă aripi Clujului. Și un pont investițional (P)

Când am verificat ultima dată, banca mea oferea o dobândă de 2,77% pentru depozitele pe un an în lei și o dobândă de 0,20% pentru cele în euro. Articolul de față este și despre cum să obții un randament al investiției de circa 6%.

Luna va putea fi iar vizitată la Biserica Piariștilor, cu anumite condiții

Sursă foto: Facebook Lights on Romania
După ce accesul la public a fost interzis la Biserica Piariștilor din cauză că unele persoane au vărsat cafele și băuturi în biserică, organizatorii au discutat cu reprezentanții lăcașului de cult și au venit cu un set de reguli pentru cei care doresc să vaadă instalația „Museum of the Moon”.

Un alt accident pe o trecere de pietoni, în Gilău

Un accident grav de circulație a avut loc luni seara în localitatea Gilău. Un pieton care traversa regulamentar strada a fost rănit grav de un șofer care nu i-a acordat prioritate pe trecerea de pietoni.