monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Cea mai rapidă metodă de a cumpăra anvelope (P)

Anvelopele sunt o componentă importantă pentru orice autoturism, starea lor influențând puternic calitatea condusului și siguranța pe care o aveți în timpul rulării cu viteză.

Leonardo Badea (ASF): Vizăm accelerarea procesului de obținere a statutului de piață emergentă

Consiliul ASF a aprobat în cadrul ședinței de astăzi transmiterea unei scrisori către Bursa de Valori București (BVB) prin care ASF își exprimă intenția reducerii, ulterior înființării unei Contrapărți Centrale (CCP) locale, a cotei percepute din valoare tranzacțiilor cu instrumente financiare încheiate în cadrul BVB și care vor fi compensate printr-o CCP locală, la cel puțin 0,03% (scădere cu 50% față de valoarea actuală) și cel mult 0,02% (scădere cu 66,67%).

Alte trei zile și patru spectacole la Festivalul Teatrelor Naționale

În cadrul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, Teatrul Național „Lucian Blaga“ din Cluj-Napoca organizează între 28 noiembrie și 5 decembrie FESTIVALUL TEATRELOR NAȚIONALE, care va reuni cele mai bune producții teatrale realizate pe texte exclusiv românești, de către teatrele naționale din România și Republica Moldova.

ANALIZĂ. Evoluție calmă a leului

Prima ședință a ultimei luni a anului a fost una calmă pentru leu, care s-a depreciat marginal comparativ cu euro și dolar, în timp ce francul elvețian a scăzut.

Clujul este din nou pe podiumul internațional de înot prin sportivul Mihai Gergely

Deși are o infrastructură destul de precară, Clujul are cu ce să se mândrească. Clujeanul Mihai Gergely s-a întors acasă cu rezultate deosebite de la două competiții foarte importante: Campionatele Naționale în bazin scurt de la Miercurea Ciuc și concursul Țărilor Central Europene la înot pentru juniori, de la Novi Sad.

ANM: Vremea se va încălzi, apoi se va răci

Vremea se va încălzi în toată ţara în zilele următoare, apoi va deveni rece, iar probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor creşte după data de 9 decembrie, arată prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie, valabilă în intervalul 3 - 16 decembrie, publicată luni.

Noul ministru al Muncii: Salariul minim va crește de la 1 ianuarie

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat, luni, că anticipează că salariul minim pe economie va creşte de la 1 ianuarie, săptămâna aceasta urmând a avea loc noi discuţii. Ministrul a mai spus că proiectul va fi aprobat la finele acestei săptămâni în şedinţa de Guvern.

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca - anunț organizare concurs în data de 18.12.2018 ora 10,00 la sediul USAMV Cluj-Napoca din str. Manastur nr. 3-5 jud.Cluj

În conformitate cu HG nr.286/2011, modificat şi completat de H.G. nr. 1027/2014 Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca organizează concurs în data de 18.12.2018 ora 10,00 la sediul USAMV Cluj-Napoca din str. Manastur nr. 3-5 jud.Cluj pentru ocuparea a 2 posturi contractuale temporar vacante de: