monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Brânza Brie, un nou produs al Fabricii de lactate Torockoi (P)

De peste 20 de ani Fabrica de produse lactate Torockoi din Colțești, județul Alba, răsfață românii cu delicioasele lor produse 100% naturale. Iar începând din 2019, clienții se pot bucura de Brânza de tip Brie, cu mucegai alb.

ANALIZĂ. Valutele au revenit pe creștere

Redeschiderea pieței după minivacanța de Crăciun a readus leul pe o pantă ușor descendentă față de principalele valute, evoluții asemănătoare având și alte monede din regiune, în timp ce indicii ROBOR au stagnat.

Oameni care au schimbat Clujul în bine şi au scris istorie în 2018

În secolul vitezei, când toți aleargă de colo-colo, când „eu” este mult mai important decât „noi”, când toată lumea luptă pentru binele său, există câțiva oameni care au privit mult mai departe. Există oameni care au ajutat un pic la schimbarea lumii.

OPINIE. Un an prost se încheie și mi-e teamă să sper la unul mai bun

A fost un an cât se poate de trist. Unii poate au simțit, poate s-au trezit la realitate, alții (prea mulți, din păcate) au continuat să trăiască în ignoranță, în timp ce „mai marii” din fruntea țării i-au furat, iar alții, vecini, frați, părinți și fii au început să se certe și să se urască din cauza unor... politicieni.

Un tren care circula spre Cluj a DERAIAT

Un tren CFR a deraiat astăzi, în drum spre Cluj. Locomotiva unui marfar a sărit de pe şine, iar ruta a fost închisă şi circulaţia deviată.

Un student de la UTCN și-a UCIS tatăl după ce au BĂUT împreună

Raul Chiforescu, student în anul al doilea la Universitatea Tehnică din Cluj, a mers în vacanță acasă, la părinții săi și sâmbătă seara, după ce a băut împreună cu tatăl său vreo trei litri de vin, a pus mâna pe un cuțit și l-a înfipt în inima părintelui său

2018, în ochii primarului: Clujul, "climat de ELEGANȚĂ și TOLERANȚĂ", clujenii FAC DIFERENȚA. Obiectivul pentru anul viitor? "Clujul TREBUIE să dea ORA EXACTĂ!"

Cu bune, cu rele, anul 2018 se apropie cu pași repezi de final. De la centura metropolitană până la traficul infernal din oraș, de la recunoașterea europeană până la prețul exorbitant al locuințelor, de la Untold până la mormanele de gunoaie, Clujul a trecut prin multe în 2018. Cum vede însă primarul Emil Boc acest an care se află la ultimele fire de nisip din clepsidră?

Start pentru înscrierile în Start-Up Nation 2018

Sursă foto: https://cdn.start-up.ro/
Deschiderea aplicaţiei Start-Up Nation 2018 are loc joi 27 decembrie, la ora 10.00, după ce procedura de implementare a ediţiei 2018 a programului a fost publicată în Monitorul Oficial.