monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Farmec inaugurează cel de-al 25-lea magazin de brand (P)

Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, continuă extinderea națională a rețelei magazinelor de brand cu inaugurarea celui de-al 25-lea magazin, în urma unei investiții de peste 50.000 de euro.

ANALIZĂ. Euro revine aproape de 4,66 lei

Raportul euro/leu a avut o evoluție mai calmă decât cea de miercuri, după pasul înapoi făcut de PSD-ALDE în privința impuneri „taxei pe lăcomie" și a menținerii interesului pentru plasamente considerate mai riscante.

Pasajul pietonal de pe Calea Florești plin de mucegai, de gunoi și cu tencuiala picată FOTO

În urmă cu doi ani, reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca anunțau cu surle și trâmbițe că pasajele subterane de pe Calea Floresti au fost redeschide traficului pietonal. Un an mai târziu, din cauza calității proaste a lucrărilor, dar și din cauza nesimțirii clujenilor, a fost nevoie ca pasaje sa fie reabilitate. Acum iar sunt într-o stare dezastroasă.

Înainte de Crăciun, clujenii ies în stradă să protesteze

În timp ce lumea se pregătește pentru Crăciun, fac cumpărături, aleg cadouri, pregătesc mâncare, clujenii vor să iasă încă o dată în stradă, de data aceasta pentru a cere demisia Guvernului PSD şi declanşarea alegerilor anticipate.

Ce urmează după VALUL DE ELIBERĂRI a CORUPȚILOR? Judecătorul Cristian Danileț: "Procedurile reluate să se desfășoare de pe o zi pe alta!"

Judecătorul penalist Cristian Danileț este de părere că Înalta Curte de Casație și Justiție, respectiv Consiliul Superior al Magistraturii trebuie să găsească, în situațiile cu mare interes public, soluții pentru ca "procedurile reluate să se desfășoare nu doar rapid, ci poate chiar de pe o zi pe alta, ca în Occident".

OPINIE. Crăciunul în 365 de BUCĂŢI

A nins. A nins trei zile şi trei nopţi neîncetat. Ne-a acoperit zăpada lui Dumnezeu şi cerul plângea cu lacrimi de înger.

Femeie tâlhărită după ce nu și-a plătit o datorie

Polițiștii de investigații criminale din Dej au reținut pentru 24 de ore un bărbat cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Ulterior, față de el a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Turneu amical la Zalău pentru handbalistele clujence

Echipa din Liga Florilor, HC Zalău, organizează o nouă ediție a turneului amical „Cupa Consiliului Județean Sălaj”, în perioada 21-22 decembrie. Handbalistele universitare vor participa la acest turneu amical, alături de CSM Slatina, SCM Craiova și gazda HC Zalău.

Arde PSD. Un nou incediu a avut loc la sediul din Cluj a partidului

Nemulțumirea oamenilor față de politica PSD îi face pe unii să treacă la măsuri radicale. Un nou incendiu a avut loc la sediu PSD Cluj după ce aseară a avut loc și un mic protest în Piața Unirii în urma ultimelor modificări legislative.