monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Cum alegem cel mai bun vin pentru masa de Crăciun (P)

Se apropie cea mai frumoasă perioadă din an, Sărbătoarea Crăciunului şi trecerea în Anul Nou, dar odată cu apropierea sărbătorilor începe şi goană după cele mai bune bucate pentru masa de Crăciun şi Revelion.

Boc pune tunurile pe firme și pe locuitorii Clujului pe tema deszăpezirii: “A pune mâna pe lopată nu trebuie să fie o rușine”

Mașini blocate în nămeți, arbori și stâlpi prăbușiți, nervi întinși la maxim în trafic. Așa a surprins Clujul prima ninsoare bogată din acest sezon. Nemulțumit de modul în care au acționat firmele de salubritate a fost inclusiv primarul Emil Boc, care le-a transmis clujenilor să nu mai aștepte după autorități și să-și curețe singuri trotuarele.

ANALIZĂ Lăcomia duce euro aproape de 4,67 lei

Secătuirea resurselor statului de către, poate, cel mai amator guvern de după 1990, atenția acestuia fiind îndreptată strict către mulțumirea propriului bazin politic, nu putea decât să îl oblige să găsească noi surse de finanțare.

CARP ajută pensionarii de peste șase decenii. Mii de vârstnici găsesc un sprijin bănesc, social sau moral în cadrul asociației

În urmă cu mai bine de 65 de ani, 193 de pensionari s-au adunat și au înființat Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Cluj-Napoca (CARP), care și acum este un punct de echilibru pentru mulți vârstnici care nu se descurcă cu banii, care au nevoie de un suflet lângă ei sau care vor să iasă puțin din ritmul impus de pensionare.

Cluj-Napoca, model suprem pentru România? Aprecieri în presa britanică: "Clujul arată unei țări aflate în derivă cum să se dezvolte!"

Britanicii de la revista The Economist au publicat un material în care laudă ritmul de dezvoltare din Cluj-Napoca. Articolul intitulat "România are un oraș cu care se poate mândri" amintește de creșterea spectaculoasă a sectorului IT în Cluj, dar și de prețurile exorbitante atrase odată cu această dezvoltare extraordinară.

3 motive pentru a alege un body pentru bebe din bumbac micuțului tău (P)

În prezent, există o mulțime de discuții pe tema vestimentației copiilor. De la materialele din care sunt fabricate hainele, pana la mărimile potrivite pentru fiecare lună și ce articole ar trebui să existe în garderoba bebelușului în prima lună de viață.

Dragă Moș Crăciun, (P)

În Seara de Ajun, mi-ar plăcea să primesc un cadou special: aș vrea să cuprind Clujul dintr-o privire, din casa mea.

Peste 200 de copii în grija unuia dintre cele mai longevive proiecte caritabile din Cluj

Ajuns la a noua ediție, proiectul „Părinte inFlorești te indeamnă să Dăruiești” implementat de Asociația Părinte inFlorești a ajuns să aibă în grijă nu mai puțin de 200 de copii! De la prima ediție, din urmă cu nouă ani, numărul beneficiarilor a crescut considerabil, aceștia fiind persoane vulnerabile din tot județul Cluj. Anul acesta, campania umanitară se desfășoara în perioada 6-22 decembrie, în mai multe locații.