monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Sorina Pintea admite că spitalele regionale vor fi construite după 2021

Spitalele regionale (Iași, Craiova și Cluj) ar urma să fie construite după anul 2021, însă cu un procent mai mare de co-finanțare din fonduri europene, România solicitând o majorare a procentului de la 50% la 85%, a afirmat marți ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

ANALIZĂ. Ușoară creștere a euro

Scăderea de luni a burselor americane, datorată discursului preşedintelui chinez Xi Jinping, care nu a oferit detalii privind modul în care va fi stimulată cea de-a doua economie mondială, nu a redus apetitul pentru achiziția de monede de la marginea zonei euro.

Școala SPECTRUM Cluj în pragul sărbătorilor de iarnă (P)

Școala Gimnazială Internațională SPECTRUM Cluj reprezintă o alternativă nouă și modernă la instituțiile deja existente, aducând în acest oraș experiența, calitatea și mai ales valoarea dobândită în decursul celor 8 ani de activitate, alături de o imagine-simbol reală: ȘCOALA SPECTRUM – O ȘCOALĂ CA O FLOARE; imagine pentru care au trudit directori, cadre didactice, părinți și mai ales, copiii noștri.

Un an de la accidentul cumplit din Florești. Tânăra mamă care și-a pierdut un picior este un exemplu pentru toți

În câteva zile se împlinește un an de la tragicul accident care a avut loc înainte de Revelion în Florești. Nicoleta Anca Tilinca Petean a fost la locul nepotrivit în momentul nepotrivit. În timp ce aștepta autobuzul, a fost lovită de o mașină și a rămas fără un picior. Tragedia ei a unit o comunitate, iar acum, un an de zile mai târziu, Nicoleta este un exemplu pentru toți cei care o întâlnesc.

Consiliul Județean Cluj A CUMPĂRAT activele Clujana SA

Vicepreședintele CJ Cluj, Marius Mînzat, a semnat, azi, în prezența conducerii societății comerciale Clujana S.A., a administratorului judiciar și a notarului, contractul de vânzare-cumpărare privind achiziționarea a mai multor active aflate în patrimoniul Clujana, pe amplasamentul situat în Piața 1 Mai.

Ritter - Broker de Asigurări se extinde în sistem de franciză (P)

Ritter Broker este o companie de asigurări fondată în 2010 din dorința a doi tineri, foști corporatiști de a crea și a ridica în spatele lor o afacere cu capital 100% românesc care să aducă servicii profesionale și premium de intermediere și consultanță în asigurări.