monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Pompierii colindă. Moș Crăciun este urmărit de poliție - VIDEO

Pompierii militari din cadrul ISU Cluj au dorit să colinde într-un mod inedit cetățenii. Aceștia au realizat un videoclip în care sunt întrerupți de fuga lui Moș Crăciun pe o trăsură de pompieri, urmărit fiind de un echipaj de poliție și o autoutilitară de stigere a incendiilor.

După zece ani de amânări, Inspectoratul Școlar Județean are un sediu nou

După ani de amânări, în care au fost cheltuiți zeci de milioane de lei, Inspectoratul Școlar Județean urmează să se mute într-un nou sediu. Noua locație este situată pe strada Argeș, iar în prezent au loc ultimele pregătiri pentru a transforma noul spațiu într-unul complet funcțional.

În Huedin s-au instalat semafoare. Viitorii șoferi vor putea susține examenul auto la ei acasă

Micul oraș Huedin începe încet să se dezvolte. Începând de luni s-a pus în funcțiune sistemul de semaforizare, ceea ce înseamnă că se vor mai rezolva din problemele cu aglomerația, iar viitorii șoferi vor putea să susțină examenul auto chiar în localitatea în care au făcut școala de șoferi, fără să fie nevoie să facă zeci de ore de condus în Cluj-Napoca.

Un nou serviciu gratuit pentru clienții Iulius Mall Cluj (P)

Recent, Iulius Mall Cluj a implementat un nou serviciu disponibil clienților săi. Părinții care vin însoțiți de copii la cumpărături vor putea opta pentru aplicarea unor brățări prichindeilor, pentru identificarea lor rapidă, în cazul în care se rătăcesc.

ANALIZĂ Ușoară creștere a euro

Aversiunea față de risc de pe piețele internaționale s-a redus ieri, însă leul nu a beneficiat de acest sprijin, depreciindu-se ușor față de euro.