monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Cum va arăta piața muncii din Cluj în 2019: Salarii mai mari pentru angajați, șanse mai mici de angajare

Salariile mari din Cluj au propulsat județul pe locul al 2-lea în clasamentul zonelor cu cei mai bine plătiți angajați, realizat de ejobs.ro. În același timp, după un trimestru în care angajatorii au făcut mai multe recrutări decât își propuseseră, primul semestru din anul următor va fi unul mai liniștit, pe care administratorii firmelor îl privesc cu reticență.

Iarna nu pleacă. ANM a prelungit CODUL GALBEN pentru ninsoare

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit, sâmbătă, atenţioarea cod portocaliu de ninsori pentru mai multe judeţe din vestul, sudul şi centrul ţării, până duminică, la ora 12. Şi codul galben pentru judeţe din Banat, Crişana şi Transilvania a fost prelungit.

Crețu: „Alianța Vestului nu poate accesa direct fonduri structurale”. Tarcea: „Dorim să accesăm fonduri în exercițiul 2021-2027”.

Corina Crețu s-a întâlnit la începutul lunii decembrie cu primarul Emil Boc
Comisarul European pentru Politică Regională, Corina Creţu, susţine că, în cadrul actualei perioade de programare 2014-2020, nou înființata Alianță a Vestului nu poate să acceseze direct fonduri europene. Autoritățile din Cluj vorbesc, însă, încă din luna octombrie despre proiecte comune pentru exercițiul bugetar 2021-2027.