monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

A „apus” luna din Biserica Piariștilor. Rămân minunile din cea mai vizitată biserică a acestei toamne

Luna lui Luke Jerram a atras mii de curiosi in Biserica Piaristilor. Foto: Facebook/andi.daiszler
Biserica Piariștilor a atras ca un magnet vizitatori în ultimele săptămâni, după ce a găzduit o lună imensă - creația artistului Luke Jerram -, expusă în cadrul festivalului LightsOn. Oare va mai primi atenția ce o merită și după „plecarea” lunii? Cu siguranță, fiindcă Biserica Piaristă adăpostește, la un loc, o icoană făcătoare de minuni, statui ale unor sfinți foarte puternici și reprezentări interesante ale unor scene și personaje biblice.

Tom Jones va concerta la Cluj. Cât costă biletele

Cântăreţul britanic Tom Jones va concerta în premieră la Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă BTarena, pe 26 iunie 2019, iar biletele au fost puse deja în vânzare, potrivit organizatorilor, Emagic.

Atenție, vin ninsorile

Meteorologii au emis o atenţionare cod portocaliu de ninsori pentru nouă judeţe, în vigoare de sâmbătă dimineaţă până duminică la prânz. Până atunci, meteorologii anunţă în aproape toată ţara ninsori, lapoviţă, ploi, polei şi vânt puternic.

ISU Cluj va primi trei ambulanțe noi SMURD pentru echipajele de prim-ajutor

Trei ambulanțe SMURD tip B2 pentru echipajele de prim-ajutor va primi ISU Cluj, în cadrul unui proiect în care vor ajunge mai multe ambulanțe la subunitățile din Cluj-Napoca, Turda și Huedin. În cadrul aceluiași proiect Serviciul de Ambulanță Județean Cluj primește 12 ambulanțe noi.

S-a deschis târgul de nebrazi, un târg inedit

Un târg de ”nebrazi” realizaţi din materiale neconvenţionale şi reciclabile: pahare din hârtie, reviste, partituri, săgeţi, CD-uri sau dopuri de sticle de vin s-a deschis, joi, la Cluj-Napoca, banii obţinuţi din vânzare urmând să fie donaţi Asociaţiei Tăşuleasa, pentru plantări şi reîmpăduriri.