monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Când câteva colinde alungă singurătatea

În jur de 20 de elevi care învață la Școala Gimnazială „Octavian Goga” din Cluj-Napoca, împreună cu trei profesoare, au „chiulit” de la câteva ore pentru a face o faptă bună. Ei le-au făcut o vizită vârstnicilor de la azilul „Casa Cristiana” din Sălicea, i-au colindat și au schimbat câteva vorbe.

Proiect pilot de educaţie financiară lansat în 10 şcoli din Cluj

Elevii din Cluj vor lua parte la un proiect pilot derulat de Inspectoratul Şcolar Judeţean împreună cu o bancă comercială, al cărui scop este acela de a structura un modul de educaţie financiară care să poată fi adaptat la diversele vârste ale copiilor, de la şcolari la liceeni, dar şi la mediul din care provin - urban sau rural, precum şi la profilul pe care îl urmează.

Idei inedite de cadouri, la târgul „Christmas Days”, din Iulius Mall Cluj (P)

Dacă încă mai cauți darurile perfecte pe care să le pui sub brad pentru cei dragi, te așteptăm în week-end, la Iulius Mall Cluj. Vei găsi idei frumoase și inspirate de cadouri, la „Christmas Days”. Iar dacă vei umple tolba Moșului în urma sesiunilor de shopping de la magazinele tale preferate din Iulius Mall, ai șansa să câștigi premii de sărbătoare.