monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Elevii cu rezultate deosebite au fost premiați de către municipalitate

Câteva zeci de copii au fost chemați pe scena Casei de Cultură a Studenților și au fost premiați fiindcă au avut rezultate deosebite și au reprezentat Clujul atât la nivel național cât și internațional. Cât de mult îi ajută pe copii genul acesta de evenimente?

ANALIZĂ. Cursul euro a revenit la 4,66 lei

După trei săptămâni de stabilizare sub pragul de 4,66 lei, cursul euro a revenit ieri peste acest nivel, în timp ce dolarul american și-a accelerat aprecierea.

Încă 13,7 km din Autostrada Transilvania au fost deschiși traficului rutier

Astăzi, 12 decembrie, reprezentanții CNAIR au recepționat lucrările de la lotul de autostradă Ogra – Iernut, în lungime de 3,6 km. Având în vedere faptul că ieri, 11 decembrie, au fost recepționate și lucrările sectorului de autostradă Ungheni – Ogra, în lungime de 10,105 km, astăzi, de la ora 15:00, aceste loturi au fost deschise circulației rutiere.

(P) Regina Maria a inaugurat primul spital privat din Cluj. Constantin Ciuce: “Suntem alternativă pentru cei care își caută sănătatea în vest”

După 10 ani de prezență pe piața serviciilor medicale din Cluj-Napoca, Rețeaua de sănătate Regina Maria finalizează primul spital privat cu servicii integrate din oraș. Spitalul, a cărui construcție a început în aprilie 2017, reprezintă cea mai mare investiție a rețelei de sănătate din țară. Valoarea totală a acestui proiect de investiții depășește 18 milioane de euro.

Adrian Șulcă a fost desemnat cel mai bun sportiv din Cluj

Judoka Adrian Şulcă (CS Universitatea - CSM Cluj-Napoca) a fost desemnat cel mai bun sportiv al anului 2018 în judeţul Cluj, potrivit clasamentului întocmit de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret.