monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
sursa foto Facebook Rise Project

#TeleormanLeaks: Rise Project - amenințat de oamenii lui Dragnea de la "protecția datelor" FOTO

Site-ul de investigații Rise Project atrage atenţia că "gruparea Dragnea" încearcă să-i intimideze, invocând legislația europeană privind protecția datelor cu caracter personal, după ce au publicat documente din care reies legăturile dintre Liviu Dragnea, compania TelDrum și un circuit financiar complex, destinat să direcționeze bani publici spre buzunarele familiei liderului PSD.

Vești negative pentru economia României

Comisia Europeană a publicat ieri prognozele sale privind România. Chiar dacă guvernarea PSD-ALDE anunță constantat îndeplinirea țintelor propuse, CE a revizuit în scădere proiecțiile sale.

Salina Turda SA – locul 1 în Topul Național al firmelor 2018 (P)

Societatea Salina Turda SA a obținut premiul 1 în cadrul Topului Național al Firmelor din România, ediția XXV, organizat de Camera de Comerț și Industrie a României, în cadrul galei care a avut loc în data de 07.11.2018, la Centrul Expozițional Romexpo din București.

Tișe se laudă cu viteza lucrărilor la Centrul de Deșeuri - care nu e gata de 10 ani - dar e incapabil să răspundă la o întrebare simplă: CÂND va fi gata?

Anul trecut, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, anunţa că lucrările la Centrul de Deşeuri au intrat “în linie dreaptă”, finalizarea acestora urmând a avea loc în a doua jumătate a anului 2018. Acum, același Tișe spune că lucrările la acest obiectiv “avansează în ritm alert”.

În Florești, porcii caută-n gunoi

În fiecare zi apar noi imagini de-a râsul-plânsul din comuna Florești, care pare să se afle într-un univers paralel,

Voleibalistele „U” Cluj joacă împotriva vicecampioanei Alba Blaj

A treia etapă din Divizia A1 Feminin va avea loc sâmbătă, 10 octombrie, iar Universitatea Cluj va juca în deplasare cu CSM Volei Alba-Blaj. Partida va avea loc de la ora 18:00 și va fi arbitrată de Marius Lazăr din Zalău și Bogdan Bărdășan din Târgu Mureș, observatorul delegat fiind Silvian Lungu.

Competiție de Kendama, sâmbătă, la Iulius Mall Cluj (P)

Andrei Goia și Rafael Goia, unii dintre cei mai cunoscuți jucători de Kendama din România, sunt prezenți sâmbătă, pe 10 noiembrie 2018, la Iulius Mall Cluj, acolo unde se va desfășura ZNDK (Ziua Națională Depozitul Kendama).

Un clujean a rămas fără contract pe garaj după ce a întârziat cu plata. “Dacă nu plătesc taxele şi impozitele, îmi luaţi casa?”

Discuţii aprinse joi dimineaţa, în direct la un post de radio, între un ascultător şi viceprimarul Dan Tarcea pe subiectul demolării garajelor. Un clujean susţine că a rămas fără contractul pe garaj, după ce ar fi întârziat mai multe luni cu plata acestuia. În replică, Dan Tarcea spune că decizia municipalităţii este perfect normală, clujenii având şi obligaţii, nu doar drepturi.

PSD Cluj îi atacă pe Boc şi pe Tişe: “Tonomat de minciuni”

Preşedintele PSD Cluj, Horia Nasra, atrage atenţia că atât Emil Boc, cât şi Alin Tişe, au “abandonat complet zona Huedinului”. Primul pe vremea când era premier, iar cel de-al doilea în timpul celor două mandate de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj.

Arnold Schwarzenegger la Cluj. „Am mari speranţe că va veni, filmează la Budapesta”

Arnold Schwarzenegger a fost invitat, personal, de Preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, Gabriel Toncean, la Cupa Mondială de Culturism şi Fitness de la Cluj care va fi organizată la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, între 23 şi 25 noiembrie. Actorul nu a confirmat, dar Toncean are mari speranţe că va veni.

Poliţia Română, MESAJ către şoferii care anunţă radarele prin flash-uri

Poliția Română încearcă să-i convingă pe șoferi să nu-i mai atenționeze pe ceilalți conducători auto că urmează un radar, prin flash-uri, cu un argument inspirat din codurile penale: poate unul dintre cei atenționați este căutat pentru o infracțiune și în acest fel știe să evite zonele cu filtre.

Atenţie şoferi! COD GALBEN de ceaţă în Cluj

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi dimineaţa, o avertizare cod galben de ceaţă în patru judeţe din zona Transilvaniei, din cauza acestui fenomen vizibilitatea fiind redusă.