monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Mircea Rus, de la împuternicit al IPJ Cluj la șef cu drepturi depline

După o perioadă îndelungată în care Poliția clujeană a avut șefi interimari, IPJ Cluj are un comandat titular pe post: fostul șef al Biroului de Investigații Criminale (BIC), Mircea Rus, a promovat examenul pentru ocuparea funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Zeci de blocuri rămân fără apă caldă. Anunţ de ultimă oră

Regia Autonomă de Termoficare Cluj-Napoca anunţă întreruperea furnizării apei calde de consum în cursul zilei de 9 noiembrie, în intervalul orar 10:00 – 18:00, la blocurile arondate punctelor termice din Mărăşti, Cernei, Cipariu şi Pata ca urmare a unor lucrări.

ANALIZĂ. Indicii ROBOR și dolarul au scăzut

Decizia BNR de a menține dobânda-cheie la 2,50% pe an, nivel stabil din luna mai, care s-a bazat pe faptul că rata anuală a inflaţiei va decelera spre 3,5%, dar și operațiunea de tip repo de luni, când băncile s-au împrumutat cu 12,3 miliarde lei, s-au reflectat în scăderea indicilor ROBOR.

Clujeni, îi plătiţi degeaba! Consilierii judeţeni şi rapoartele lor penibile de activitate. De la “Am participat la cina de Crăciun” la “Am scos o carte pentru viniturile oraşului”

Rapoartele consilierilor judeţeni pe anul trecut parcă sunt scenarii de stand-up comedy: au exprimări mai proaste decât ale elevilor din clasa I, greşeli de ortografie, dezacorduri şi lista poate continua. Şi cu toate acestea insistă să se facă de râs, an de an, completându-şi rapoartele de activitate.

Testări gratuite pentru depistarea cancerului de sân la Florești

Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer (FABC), în parteneriat cu Asociația Pacienților Cronici din România, organizează a V-a ediție a campaniei „Nu am făcut destul”, care are ca scop testarea gratuită pentru depistarea cancerului la sân în rândul femeilor din mediul rural.

Handbalistele clujence încearcă prima victorie la Galați

Echipa de handbal feminin a Universității Cluj va juca în etapa a 9-a a Ligii Naționale, în deplasare la CSM Galați. Meciul este programat sâmbătă, 10 noiembrie, cu începere de la ora 17:30, în Sala Sporturilor din Galați.