monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

U-BT a învins categoric formația din Craiova, scor 95-68

Echipa de baschet U-BT a obținut cea de-a patra victorie în primele cinci etape din noua ediție a Ligii Naționale de baschet masculin din acest sezon. Echipa clujeană a depășit formați SCM U Craiova în ultimul meci al rundei, contând pentru Grupa valorică A, cu scorul 95-68 (28-17, 21-13, 28-15, 18-23).

Policlinica fără plată din Cluj aşteaptă salvarea

sursa foto adevarul.ro
De la o mână de medici inimoşi care au început în 1994 să ofere consultaţii gratuite într-un apartament s-a ajuns la o Policlinică fără plată într-o clădire modernă din centrul oraşului, spune fondatorul clinicii Ioan Boilă, (92 de ani), unul dintre nepoţii lui Iuliu Maniu. După 24 de ani şi 45.000 de pacienţi nevoiaşi trataţi, clinica are nevoie urgentă de ajutor, după ce o bancă a renunţat la sponsorizare.

Nutriționist clujean: părinții sunt vinovați pentru obezitatea copiilor

Obezitatea la copii a devenit o problemă gravă a zilelor noastre. Prea mult stat în fața ecranului, prea puțină mișcare în aer liber, părinți prea ocupați să fie atenți la alimentația celor mici sunt principalii factori pentru care copiii au ajuns să aibă prea multe kilograme în plus.

BNR se străduie să coboare indicii ROBOR

După operațiunea repo desfășurată la începutul săptămânii trecute, când a împrumutat băncile comerciale cu 16,6 miliarde lei, ieri am asistat la o nouă injecție de lichiditate.

Accident în lanţ pe Calea Moţilor

Un accident rutier în lanţ a avut loc astăzi, în jurul orei 14.45, pe Calea Moţilor din Cluj-Napoca. O persoană a fost rănită.

Handbaliștii clujeni au cedat la Baia Mare

Handbaliștii Clubului Sportiv Universitatea Cluj au jucat sâmbătă, 3 noiembrie, în deplasare la Minaur Baia Mare. Meciul s-a disputat în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” și a contat pentru etapa a opta din Liga Zimbrilor.

Floreștenii au stat duminică ore întregi fără curent

Sursă foto: Facebook Traiesc in Floresti-Cluj
Locuitorii comunei Florești au stat ore întregi în cursul zilei de duminică fără curent. Disperați, au sunat la compania de furnizare a energiei electrice, însă doar noaptea târziu problema lor a fost rezolvată.

OPINIE Teleorman, această Românie mică

Marele mister al valizei din Teleorman (iată un nou brand de țară!), pentru cei care înțeleg realitatea politică românească, nu este ce conține aceasta propriu-zis. Dincolo de ceea ce au lăsat să se întrevadă cei de la Rise Project (beneficiarii jurnalistici pe merit ai acestei „întâmplări”), cu puțină imaginație, regăsim în geamantanul din Teleorman o bună parte din România noastră ascunsă a ultimilor 28 de ani.

Episcopii catolici din România, în vizită la Papa Francisc

Episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla Florentin Crihălmeanu, împreună cu întregul Episcopat al Bisericii Romano Catolice şi Greco-Catolice din România şi Republica Moldova, participă în perioada 5-10 noiembrie 2018, la vizita ad limina apostolorum la Roma.

Şase goluri şi remiză în derby-ul Clujului din Liga Elitelor

La trei săptămâni de la întâlnirea din „şaisprezecimile” Cupei României (2-2 în timpul regulamentar, 4-3, pentru “feroviari”, după penalty-uri), Universitatea Cluj şi CFR Cluj au oferit un nou duel spectaculos, duminică, pe arena CMC, de această dată în campionat.