monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Peste 600 de clujeni au donat sânge în cadrul unei campanii organizate de UBB Cluj

Cea de-a VI-a ediție a campaniei „Donăm împreună, noi dăm startul!”, organizată de Direcția Comunicare și Relații Publice din cadrul Universității Babeș-Bolyai, a reușit să strângă aproape 580 de donatori acceptați dintre cele peste 600 de persoane care s-au prezentat în cele 5 zile ale campaniei.

BNR lansează mai multe monede aniversare cu tema centenarului

Banca Naţională a României va lansa în circuitul numismatic o monedă din aur, o monedă din argint, o monedă din alamă pentru colecţionare şi, totodată, va pune în circulaţie o monedă aniversară din alamă, având ca temă 100 de ani de la Marea Unire de la 1 Decembrie 1918.

Cine este militarul care a murit electrocutat în gara din Alba Iulia

Militarul turdean care a murit vineri dimineață după ce a atins firele electrificate din gara Alba Iulia, în timpul descărcării unor tancuri pentru parada de 1 decembrie din oraș, se numea Alexandru Orosz și avea 33 de ani, potrivit unui comunicat trimis de Ministerul Apărării Naționale.

Comunicat de presă - Colegiul Tehnic Energetic Cluj-Napoca

Colegiul Tehnic Energetic Cluj-Napoca organizează azi, 23 noiembrie 2018, concursul tehnico-științific ”Fii o săptămână profesor de știinte!” Concursul este dedicat Centenarului Marii Uniri. Sponsorul principal este Compania Națională de Transport al Energiei Electrice ”Transelectrica” S.A. Vă așteptam cu drag!

Derby județean de volei masculin

Etapa a VII-a din Divizia A1 masculin programează derby-ul județean dintre CS Unirea Dej și CS Universitatea Cluj. Meciul dintre cele două echipe va avea loc sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 18:00 în Sala Sporturilor din Dej.

Fluier de start la Swimathon 2018

Sâmbătă are loc evenimentul Swimathon Cluj 2018 unde clujenii pot merge, împreună cu familia, la bazin pentru a sărbători înotul.