monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Cele mai votate proiecte în cadrul bugetării participative: parcări pentru biciclete, parcuri în Bună Ziua și defibrilatoare

Transformarea pașilor în electricitate, pietonalizarea străzii Iuliu Maniu, parcări pentru biciclete și motociclete, amenajarea unui parc în Bună Ziua, muzee virtuale sau defibrilatoare sunt proiectele care au acumulat cele mai multe voturi în cadrul proiectului de bugetare participativă. Pentru fiecare proiect câștigător, Primăria pune la bătaie 150.000 de euro.

Cum vor arăta malurile Someșului după modernizarea acestora

Consiliul Local a votat, ieri, acordul de parteneriat privind colaborarea dintre Administrația Bazinală de Apă Someș Tisa și Municipiul Cluj-Napoca. Astfel, malurile Someșului vor fi modernizate și dezvoltate conform concursului de soluții "Rethinking Someș", câștigat de arhitecții spanioli de la firma Practica.

Pentru al doilea an consecutiv, Farmec obține titlul de „Cel mai bun produs nou” pentru Gerovital H3 Hyaluron C (P)

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, adaugă un nou premiu în palmaresul brandului Gerovital, ca urmare a competiției anuale a industriei bunurilor de larg consum, Premiile Piața. Gama Gerovital H3 Hyaluron C, care are la bază Acidul Hialuronic pur și lipozomal și Vitamina C, a obținut titlul de „Cel mai bun produs nou”, una dintre cele mai disputate categorii din concurs.

A rezistat doar 2 luni. Directorul FALIMENTAREI societăți Drumuri și Poduri Județene Cluj ȘI-A DAT DEMISIA. Cine i-a luat locul

Liberalul Dan Gavrea, fost consilier județean, devenit peste noapte director la societatea falimentară a Consiliului Județean Cluj, Drumuri și Poduri Județene, a demisionat după doar două luni de la instalarea în funcție. Potrivit unor surse, demisionarul Gavrea nu va rămâne pe drumuri. În prezent, a fost numit consilier în aparatul propriu de lucru al preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Comunicat de Presă - Comandament de Urgență la Primăria Municipiului Turda. Administrația locală, pregătită pentru sezonul de iarnă!

În dimineața zilei de luni, 19.11.2018, a avut loc la Primăria Municipiului Turda o ședință a Comandamentului de Urgență, în vederea planificării măsurilor de intervenție în cazul căderilor de zăpadă și a apariției poleiului, astfel încât să nu existe probleme legate de deszăpezire sau alte tipuri de intervenții.