monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Profesorii au picat examenul la democrație!

De la catedră, copiilor noștri li se predă lecția intoleranței, a dictaturii și bunului plac. Ce generație crește în școli pentru România de mâine?

TOP TECH – Profesionalism şi soluţii IT de top (P)

TOP TECH, firma cu capital integral românesc şi-a câştigat o bună reputaţie între companiile care promovează echipamente şi soluţii IT&C în România, fiind constant orientată către client şi calitate.

Compania de Transport Public introduce mai multe autobuze spre Borhanci

Pentru o mai bună deservire a publicului călător din zona Borhanci, Compania de Transport Public Cluj-Napoca anunţă suplimentarea cu 50% a programului de transport pe linia 20 (P-ţa Ştefan cel Mare – Col. Borhanci), începând cu data de 15 noiembrie.

Astăzi este Ziua mondială de luptă împotriva diabetului

Ziua mondială de luptă împotriva diabetului zaharat a fost marcată pentru prima oară la 14 noiembrie 1991, din iniţiativa Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi a Federaţiei Internaţionale de Diabet (FID). A devenit zi oficială a Naţiunilor Unite în 2007 prin adoptarea Rezoluţiei 61/225 la 20 decembrie 2006.

Un nou marş al bicicliştilor clujeni. VEZI care este traseul

Sâmbătă, 17 noiembrie 2018, se va desfăşura la Cluj-Napoca o nouă ediţie a Marşului Bicicliştilor Clujeni, a 134-a din seria lunară începută în septembrie 2007 în continuarea celei anuale începute de CCN în 1998.