monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Episcopii catolici din România au marcat la Roma Centenarul Marii Uniri

Duminică, 11 noiembrie, episcopii catolici din România, aflați încă la Roma după vizita ”ad Limina”, au celebrat o Sf. Liturghie cu ”Te Deum” la Centenarul Marii Uniri. ”Dumnezeu”, a spus arhiepiscopul Ioan Robu, ”să binecuvânteze România și pe toți românii din țară și de peste hotare! La mulți ani, România!”

Noroc cu proiectul lui Boc de parcări “park&ride”, că și-a amintit și Alin Tișe de un proiect uitat la sertat de 6 ani

Primăria și Consiliul Județean Cluj și-au dat mâna și au încheiat un protocol de colaborare în vederea realizării unor parcări de tip “park&ride”. Acum, forul județean plătește peste 12.000 de euro pe diverse studii pentru realizarea unui centru expozițional și a parcării park&ride. Centru internaţional de congrese, conferinţe şi expoziţii este un proiect anunţat de Tișe în urmă cu 4 ani şi folosit în campaniile electorale din 2012 şi 2016.

ANALIZĂ. Plictiseală în piața valutară

Evoluția perechii euro/leu a continuat să fie calmă, în timp ce cursul dolarului a continuat să crească iar indicii ROBOR au luat o zi de repaos.

Expoziție de artă conteporana în Salina Turda - Underground City XXI (P)

Salina Turda găzduiește o expoziție de artă contemporană în sala puțului de extracție al Minei Iosif. MINES OF CULTURE este un proiect internațional inițiat de LAE – LABIN ART EXPRESS XXI, Croația, care se bucură de sprijinul Fundației Culturale Europene (ECF).

“Declarații de dragoste”. Cine îl iubește pe Seplecan la Consiliul Județean?

“Aparatul de specialitate” al Consiliul Județean - așa cum își spun ei singuri – Claudiu Salanță, Mariana Rațiu, Ștefan Iliescu – s-a întrecut în laude și caracterizări care mai de care mai penibile la adresa fostului președinte al instituției, Mihai Seplecan în procesul în care acesta e acuzat că s-a folosit de o diplomă de licență falsă pentru a se angaja. Sunt angajații care în 2015 l-au sfidat pe Seplecan cu ocazia depunerii jurământului de președinte.

Senatorul Marius Nicoară, amenințat de judecători cu un mandat de aducere

sursa foto transilvaniareporter.ro
Senatorul PNL de Cluj Marius Nicoară a fost amenințat de judecători cu un mandat de aducere dacă nu se va prezenta la următorul termen în procesul fostului președinte de Consiliu Județean, Mihai Seplecan, judecat pentru fals și uz de fals în scandalul diplomei de licență false.

România este astăzi în vizorul UE

Parlamentului European dezbate şi votează marţi rezoluţia privind statul de drept din România. Textul semnalează îngrijorarea instituţiei UE referitoare la modificarea legislaţiei penale şi judiciare din prisma potenţialului de a submina independenţa sistemului judiciar şi lupta anticorupţie.