monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Fiul medicului Mihai Lucan, audiat la DIICOT

Valerian Lucan, fiul medicului Mihai Lucan, este audiat de procurorii DIICOT, în dosarul în care este cercetat alături de tatăl său pentru delapidare.

Primarul Emil Boc şi deputatul Horia Nasra, ceartă în direct la un post de radio

Primarul Emil Boc a participat astăzi dimineaţă la emisiunea matinală transmisă de un post de radio. În timp ce moderatorul prelua intervenţii telefonice de la ascultători, deputatul PSD Horia Nasra a intrat şi el în direct pentru a-i reproşa edilului comportamentul superficial şi preferenţial raportat la anumite spitale.

Clujenii nu rămân indiferenţi la scandalul Lucan. “Mi-a spus că eu vreau să mă fac bine cu 3.000€, iar alţii nu s-au făcut bine cu sute de mii de euro”.

Tot mai multe declaraţii ale unor pacienţi care au avut de-a face cu medicul urolog Mihai Lucan apar în spaţiul public. Un cititor Monitorul de Cluj care a apelat la serviciile acestuia ne-a relatat o întâmplare ce a avut loc în urmă cu câţiva ani. Bărbatul povesteşte cum intr-o singură zi a plătit doar pe analize suma de 910 lei,

Vremea de Bobotează va fi extrem de caldă, cu temperaturi de până la 16 grade

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă că, în acest sfârşit de săptămână, vremea va fi extrem de caldă pentru această perioadă a anului, iar sămbătă, în ziua de Bobotează, se vor înregistra temperaturi de până la 16 grade, urmând ca, de marţi, să se mai răcească.

Cod galben de ceaţă la Cluj

Meteorologii au emis coduri galbene de ceaţă pentru Bucureşti şi alte 21 judeţe din ţară.