monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Un hotel din zona verde a Clujului, evaluat la preț de apartament

ANAF a prins Federația de judo cu un prejudiciu de 550.000 de euro, iar ministrul Dunca vrea să dea către judo, ”spre folosire gratuită pe 49 de ani”, un hotel din zona verde a Clujului. DJTS Cluj a evaluat terenul de 3.188 de mp și hotelul cu 35 de camere la 6 milioane de lei, mai puțin decât prețul de piață al terenului!

ANALIZĂ. Euro și-a luat încă o zi de odihnă

Leul a profitat de tendinţa regională de apreciere față de moneda unică și a cunoscut o primă ședință mai calmă, după ce în precedentele trei euro a atins maxime istorice.

Captură uriașă la Cluj! Americanii au colaborat cu DIICOT pentru a opri o rețea de traficanți de medicamente

În această dimineață, polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate a Poliției Române, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 47 de percheziții la membrii unei rețele infracționale, care ar fi câștigat, ilegal, prin trafic internațional de medicamente, aproximativ 55.000.000 de lei. Investigațiile pentru destructurarea grupării au fost desfășurate cu sprijinul autorităților americane DEA (Drug Enforcement Administration) – S.U.A..

Senatorul UDMR, Verestoy Attila, „regele cherestelei" şi unul dintre cei mai mari investitori la bursă. Cum arăta averea politicianului decedat miercuri?

Verestoy Attila, decedat miercuri la 63 de ani, era politicianul cu cele mai mare investiţii la bursa românească: doar din „foamea de bani a statului" a încasat dividende de 1 mil. lei. Senatorul UDMR avea în portofoliu acţiuni la companii care au fost luate în vizor de stat pentru plata unor dividende suplimentare – Romgaz, Nuclearelectrica, Transelectrica şi Transgaz, potrivit declaraţiei de avere semnată în iulie 2017.

U-BT, eșec în Olanda

sursă foto: u-bt.ro
U-BT Cluj-Napoca a fost învinsă clar de formaţia olandeză Donar Groningen, cu scorul de 92-72 (13-17, 23-26, 22-14, 34-15), miercuri, în deplasare, într-un meci din Grupa L a FIBA Europe Cup la baschet masculin.