monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Protest în Cluj. Bulevardul Eroilor a fost ocupat de mii de protestatari

Mii de clujeni au ieşit în stradă pentru a protesta faţă de modificării legilor justiţiei în Parlament, precum şi împotriva PSD. La ora 18:00, când era anunțată ora de începere, pe Bulevardul Eroilor se aflau în jur de 5.000 de oameni, dar sunt aşteptaţi mulţi mai mulţi.

Protest de amploare la Cluj. Jandarmii fac apel la manifestații pașnice

sursa foto Antena 3
Jandarmeria face apel într-un mesaj la manifestații pașnice. Instituţia le transmite protestatarilor să fie civilizaţi şi să respecte indicaţiile forţelor de ordine. Un amplu protest urmează să aibă loc astăzi de la ora 18.00 şi în municipiul Cluj-Napoca sub denumirea “Vă vedem, de la Cluj până la Bucureşti! Toţi pentru Justiţie”.

PATRU ani de la accidentul aviatic din Apuseni. Doi morţi şi niciun vinovat

La patru ani de la accidentul aviatic din munţii Apuseni, în urma căruia au murit studenta Aura Ion şi pilotul Adrian Iovan, procurorii încă mai fac cercetări. Expertizele sunt în desfăşurare din 2016, iar avocatul familiei Ion a cerut recuzarea expertului, solicitarea fiind respinsă.

Primarul Floreştiului recunoaşte că e cercetat pentru abuz în serviciu. Ce îi transmite Şulea preşedintelui PSD Cluj care i-a cerut demisia

sursa foto Ziua de Cluj
Primarul comunei Floreşti Horia Şulea recunoaşte că pe numele său “și a altor 10-12 persoane” este în lucru la procurori o lucrare penală privind un posibil abuz în serviciu şi susţine că aceste fapte ar mai fi fost cercetate de DNA, “instituție care nu a constat absolut nici o ilegalitate”. Reamintim, ieri preşedintele PSD Cluj Horia Nasra i-a solicitat lui Horia Şulea demisia.