monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

POZA ZILEI. Piața Lucian Blaga, blocată de un bizon

Cum poate un bizon (VW Touareg negru BH93ALL) să blocheze 20 de minute o intersecție și un parking? Simplu, cu mult tupeu și totul sub ochii Poliției Locale, care se laudă cu camerele de supraveghere din Cluj!

Alex Rădulescu, make-up artistul vedetelor

Alex Rădulescu a fost sportiv de performanță, iar în paralel muncea ca și model pentru designeri străini. Acest job a reprezentat pentru el primii pași în drumul lui în lumea artei fardurilor și a creionului dermatograf.

ANALIZĂ. Euro a alunecat spre 4,65 lei

Acceptarea de către președintele Iohannis a unui nou premier PSD-ALDE a detensionat situația negativă din piața valutară dar și marcările de profit au permis leului să se aprecieze comparativ cu euro.

Studenții îmbogățesc bugetul Clujului cu aproape 200 de milioane de euro

În urma unei cercetări realizate în anul 2015 în cadrul Facultății de Științe Politice Administrative și ale Comunicării (FSPAC) s-a realizat că impactul pe care l-au avut studenții în urmă cu doi ani în economia Clujului se ridică la suma de 190 de milioane de euro.

Mâncare asezonată cu bucăți de hârtie la cantina Hasdeu

O tânără studentă din Cluj-Napoca a luat joi prânzul la cantina din Hasdeu unde mănâncă zilnic sute de studenți. Mare i-a fost mirarea însă când printre bucățile de carne găsit și bucăți de hârtie.

Medicii clujeni dau lecții celor din București

O echipă "100% românească" va opera, de la 1 februarie, copii cu probleme cardiace la Spitalul de Urgenţă ''Grigore Alexandrescu'', a anunţat managerul interimar al unităţii medicale, Alexandru Ulici.

OPINIE. Cine va plăti

Pentru că a luat (și ține) în captivitate statul român, pentru că folosește democrația pentru a instaura dictatura mediocrității și a bunului plac, pentru că profită odios de slăbiciunea opoziției și de buimăceala societății, pentru că provoacă României daune ireparabile, de imagine și de substanță, pentru că nu a existat niciodată o asemenea batjocură la adresa demnității și funcției publice, PSD va plăti scump, poate chiar „cu viața”.
sursă foto: u-bt.ro

U-BT, victorie muncită în Cipru

Echipa U-Banca Transilvania a câștigat meciul din etapa a 3-a a Grupe L a Fiba Europe Cup, cu Keravnos Nicosia, scor final 71-67.