monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Cum va fi marcată la Cluj Ziua Culturii Naţionale

Biblioteca Academiei Române din Cluj-Napoca organizează luni, în colaborare cu Institutul de Lingvistică şi Istorie Literară “Sextil Puşcariu”, o serie de manifestări pentru sărbătorirea Zilei Culturii Naţionale.

Dolarul a scăzut aproape de 3,8 lei

Evoluția perechii euro/leul din perioada analizată a fost una mai agitată în timp ce dolarul a pierdut aproape șapte bani comparativ cu finalul lui 2017.

Accident cu patru victime în Cluj. Maşină răsturnată într-o râpă. La faţa locului a fost trimis şi un elicopter – FOTO

sursa foto info trafic Cluj
Cel puţin patru persoane au fost rănite duminică după amiaza după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-o răpă adâncă de doi metri, potrivit pompierilor. La faţa locului au intervenit două autospeciale de descarcerare, dar şi un elicopter. Accidentul a avut loc la intrarea în Cristorel dinspre Aşchileu. Victimele mergeau la o înmormântare.

Bani “cu ţârâita” pentru cele mai importante investiţii ale Primăriei. Despre parkinguri, metrou, aquapark, pasaje, poduri, Boc va vorbi mult şi bine şi în anii care urmează

sursa foto ziardecluj.ro
Anul 2018 nu arată foarte bine la capitolul investiţii dacă ar fi să ne luăm după proiectul de buget pe acest an al municipiului Cluj-Napoca. Chiar dacă primarul Emil Boc a anunţat foarte multe investiţii noi, acestea nu au nicio şansă să se realizeze în viitorul apropiat din cauza alocărilor bugetare insuficiente. Potrivit edilului, prin reducerea impozitului pe salariu, Primăria Cluj-Napoca a pierdut 28 de milioane de euro.