monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Euro a scăzut cu mai mult de un ban

Afirmația guvernatorului BNR referitoare la creșterea volatilității leului în acest an, s-a făcut resimțită deja în piața valutară.

O mână de clujeni merg pe jos până la București în semn de protest

Câțiva clujeni, sătui ca vocile lor să nu fie auzite, în semn de protest față de modificarea legilor justiției, au pornit „înarmați” miercuri dimineața pe jos spre București. Ei și-au propus să ajungă până pe data de 20 de ianurie, când se anunță o manifestație de amploare, la care toți românii sunt invitați să participe.

Prima țigară poate să creeze dependență

Două treimi dintre persoanele care fumează o ţigară în mod experimental devin fumători zilnici, conform concluziilor unui nou studiu efectuat în Marea Britanie.

Creşte preţul la gaz!

sursă foto: Mediafax
Gazele livrate pentru populaţie se scumpesc cu 5,6% începând de miercuri, 10 ianuarie, au estimat furnizorii de utilităţi din energie, după ce Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a anunţat un impact pe factura finală de 4,8 lei pentru un consum mediu de 700 Kwh/lună.

Mai puțini bani pentru „Prima Casă” în 2018

Programul Prima casă, administrat de FNGCIMM, are o alocare de 2 miliarde de lei în 2018, în scădere faţă de 2017 când a fost de 2,5 mld. lei sau faţă de 2016, când bugetul pus la dispoziţie de stat pentru acest program a fost de 2,94 miliarde de lei.