monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Congresul PSD: Cine şi-a anunţat deja candidatura

Comitetul Executiv al PSD se va reuni luni pentru a stabili modul de organizare a Congresului din 10 martie, modificarea Statului partidului, dar şi dacă este necesară schimbarea structurii Biroului Permanent. Printre cei care vor candida se află Codrin Ştefănescu, Gabriel Firea sau Marian Oprişan.

Exodul românilor, la cote alarmante

Estimările legate de numărul românilor care au plecat din ţară sunt de aproximativ 3,4 milioane de oameni din 2007 până în 2017, cifră care plasează România pe locul doi în lume, după Siria, în ceea ce priveşte emigraţia, conform ONU, potrivit ultimelor studii.

O clujeancă a câştigat Miss Bikini pe zăpadă pentru al doilea an consecutiv

sursa foto oradesibiu.ro
Anca Ţandrea din Cluj-Napoca a câştigat, duminică, titlul de Miss Bikini pe zăpadă pentru al doilea an consecutiv, învingându-le pe celelalte opt concurente prezente la întrecerea care avut loc în staţiunea Păltiniş, la o temperatură de minus 3 grade Celsius şi pe o zăpadă de 65 de centimetri.

ANALIZĂ. Șapte săptămâni cu euro la 4,66 lei

Evoluția raportului euro/leu a fost una stabilă, culoarele zilnice de tranzacționare rezumându-se la 0,5 – 1,5 bani, cu un curs fluctuând în jurul pragului de 4,66 lei.

Minciunile lui Tişe. CJ Cluj a cerut abia în martie acord de mediu pentru levigatul de la Pata Rât. Staţia de osmoză inversă trebuia să funcţioneze de ANUL TRECUT

“Prin predarea amplasamentului demarează efectiv lucrările privind sistemul de epurare prin osmoză inversă a levigatului şi în acest fel se vor rezolva problemele de la Pat Rât”. Spunea Alin Tişe anul trecut în decembrie. Au trecut trei luni în care staţia de osmoză inversă pentru tratarea levigatului nu a funcţionat nici măcar o secundă. Între timp, la Pata Rât levigatul se întinde pe 9 hectare.