monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Meteo. Cum va fi vremea de Paște

Administrația Națională de Meteorologie anunță cum va evolua vremea în toată țara, în următoarele două săptămâni. Astfel că temperaturile vor fi în creștere zilele următoare, urmând ca termometrele să indice și 22 de grade, la sfârșitul lunii martie. Începând cu data de 5 aprilie, însă, vremea se va răci ușor, în mare parte din țară și vor fi precipitații.

Percheziţii la traficanţi de droguri, în Cluj-Napoca

Un bărbat a fost arestat preventiv, în urma a trei percheziții efectuate de poliţiştii de combatere a criminalității organizate din Cluj-Napoca, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., la persoane bănuite de operațiuni cu substanțe psihoactive.

Dolarul american a pierdut peste trei bani

Tensiunile comerciale existente între SUA și China, care se poate transforma într-un adevărat „război comercial" a scăzut încrederea în dolar, care a pierdut teren în fața principalelor valute.
sursă foto: gettyimages

OFICIAL! Halep vine la Cluj

Simona Halep a anunțat că va evolua în partida dintre România și Elveția, programată pe data de 21-22 aprilie, la Cluj-Napoca.

OPINIE Nu-i pentru cine se pregătește

S-ar putea să fie un „obicei prost” al istoriei sau o ironie fină a ei, o morală severă, o pedeapsă sau chiar „justiție divină” în ceea ce, îndeobște și generic, numim „revoluții”. Căci putem observa că acela sau aceia care le facpar a nu fi niciodată și beneficiarii lor. Cu alte cuvine, meritat sau nemeritat, „revoluția” nu e pentru cine se pregătește (cum se spune românește), ci pentru cine se nimerește.

Acoperișurile verzi sunt tot mai populare în România

Modificarea stării vremii și poluarea sunt doar două dintre motivele care au dus la răspândirea acoperișurilor verzi (cu vegetație) şi în România. Ele reprezintă una dintre cele mai inovative și eficiente soluții pentru redresarea mediului înconjurător.

Firea vrea să îl facă cetăţean de onoare pe Tibi Ușeriu. „Nu mă voi prezenta la festivităţi”

Reacţie neaşteptată a lui Tibi Uşeriu la propunerea Primăriei Bucureştiului de a-i acorda titlul de cetăţean de onoare al Capitalei. „Dacă în Consiliul General se va vota acordarea acestui titlu, nu îl voi refuza, din respect pentru toţi bucureştenii, dar nu mă voi prezenta la ceremonia de decernare şi nici la alte festivităţi”, a scris Uşeriu pe Facebook.