monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Tânăra de 22 de ani care îi învață pe copii să cânte live într-o țară în care domină playbackul

Ioana Moldovan împreună cu o parte din elevii ei
Ioana Moldovan este din Cluj-Napoca și de mică viața ei s-a învârtit în jurul muzicii. A bătut sute și mii de kilometri atât în țară cât și în străinătate, a participat la concursuri și a adus zeci de premii înapoi acasă. Acum, în timp ce alții își pierd serile de vineri prin localuri, Ioana învață copiii să își descopere vocea, să o perfecționeze, în speranța că pe viitor playbackul va dispărea din concertele artiștilor români.

Iulius Mall îți propune să sărbătorești un Paște à la Cluj, cu peste 1.600 de premii care invită la distracție și relaxare (P)

În acest an, Iulius Mall Cluj îți propune să petreci altfel Paștele. Mesele îmbelșugate pot fi înlocuite cu distracție și adrenalină, gătitul se poate schimba în sesiuni de relaxare la SPA, iar pregătirile vor fi motive de shopping și răsfăț. Totul, în cadrul campaniei Paște à la Cluj, care se desfășoară în perioada 23 martie – 7 aprilie 2018, prin care Iulius Mall îți oferă șansa să câștigi peste 1.600 de premii.

Copiii din sistemul de protecţie specială, boboci pentru o zi la UBB

Vineri, 23 martie, începând cu ora 12.00, la sediul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, elevii din casele şi unităţile de tip familial din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj vor participa la evenimentul „Boboc pentru o zi”.

Indicele ROBOR la 3 luni îşi continuă creşterea

Indicele ROBOR la trei luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor în lei cu dobânda variabilă, a crescut, joi, la 2,05%, de la 2,03% cât înregistra miercuri, conform datelor publicate de Banca Naţională a României (BNR).

Halep, pregătită de turneul de la Miami

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, a asigurat miercuri, la Miami, că s-a recuperat după probleme pe care le-a avut la piciorul drept şi care au obligat-o să se retragă de la Doha, luna trecută, dar acum se simte "pregătită" să debuteze la competiţia din Florida, care va fi una "foarte dificilă", informează agenţia EFE.

O nouă provocare pentru studenţii clujeni: proiectul Risky Business Student Challenge UBB

Universitatea Babeș-Bolyai lansează o nouă provocare adresată studenților, aceea de a participa, în perioada 5 aprilie - 7 mai 2018, la Risky Business Student Challenge UBB (RBSC-UBB), un eveniment în cadrul căruia toți studenții, indiferent de specializare își vor putea descoperi înclinația antreprenorială și vor fi provocați și ajutați să își contureze mai bine ideile de afaceri.

Firma Cambridge Analytica, implicată în scandalul datelor Facebook utilizate în campania lui Trump, a vrut să angajeze un CONSULTANT politic pentru campania PSD. Răspunsul lui Dragnea

Firma Cambridge Analytica, acuzată că a folosit ilegal datele utilizatorilor Facebook în campania preşedintelui SUA Donald Trump şi în cea pro-Brexit, a încercat să îl angajeze pe un consultant politic britanic pentru a lucra pentru Partidul Social-Democrat din România, relatează Associated Press.