monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Ziua Mondială a Sindromului Down

La sfârşitul anului 2011, Adunarea Generală a ONU a declarat ziua de 21 martie drept zi mondială destinată conştientizării Sindromului Down.

Război între producători și DSVSA. Cât de tradiționale sunt produsele românești?

Călin Matieș, administratorul brutăriei Sântimbru
O brutărie acuză Direcția Sanitar Veterinată din Cluj că îi împiedică să promoveze produsele tradiționale românești și că procesul prin care se primesc aprobările de comercializare este unul prea dificil. Rrezentanții DSVSA au declarat că sunt necesare autorizații fiindcă de-a lungul timpului au întâlnit cazuri în care produse străine erau reambalate și vândute ca produse tradiționale românești.

Un nou succes pentru Farmec - Gama de deodorante Gerovital Plant a fost desemnată „Best New Non-Food Product”, în cadrul Progresiv Awards 2018 (P)

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, este câștigătorul competiției Progresiv Awards la categoria „Best New Non-Food Product”, extinzându-și astfel palmaresul de premii și distincții cu un nou trofeu. Distincția a fost acordată gamei de deodorante Gerovital Plant, lansată în luna iulie a anului trecut.

Boc anunță un nou termen pentru finalizarea Parkingului Negoiu

La sfârşitul lunii noiembrie 2017, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, anunţa pe Facebook că Parkingul Negoiu din Mănăştur cu 372 de locuri a fost finalizat, după 4 ani de zile. De atunci, parkingul nu poate fi folosit din cauza unor neconformități.

Antrenamente intense pentru tricolori

Echipa naţională a României a susţinut marţi un antrenament pe stadionul ''Ilie Oană'' din Ploieşti, potrivit site-ului Federaţiei Române de Fotbal.

Victorie ușoară pentru U-BT

Echipa U-Banca Transilvania a învins-o, fără probleme, pe Steaua CSM Eximbank București, scor final 84-68.

Simulare Bacalaureat: Miercuri - proba obligatorie a profilului

Simularea probelor scrise la examenul naţional de Bacalaureat 2018 va continua miercuri cu proba obligatorie a profilului - proba E) c) - pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.

O casă din comuna Ciurila a ars până la temelii

Un incendiu puternic a izbucnit azi-noapte în localitatea Pruniș, comuna Ciurila, după ce proprietarul a încercat să aprindă focul în soba de încălzit aruncând benzină pe jar. Bărbatul a suferit arsuri, iar casa lui a fost arsă până la temeli.