monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Surdo-mut, amendat pentru scandarea de lozinci anti-PSD

Printre protestatarii amendaţi la Congresul PSD din 10 martie se numără şi un bucureştean surdo-mut, în al cărui proces verbal jandarmul a notat, la descriererea faptei, că bărbatul a scandat lozinci anti-PSD, potrivit paginii de Facebook Corupţia Ucide. Amenda dată acestuia a fost de 2.000 lei.

ANALIZĂ. Euro tot mai aproape de noi maxime istorice

Raportul euro/leu se îndreaptă lent dar constant spre noi maxime istorice, așa cum o arată și cursurile de vânzare ale multor case de schimb bancare, care au depășit, în multe cazuri, pragul de 4,7 lei.

Se înființează a treia companie de autostrăzi

Avem puțin peste 700 de kilometri de autostradă, nici cât Serbia, însă vom avea trei companii care se vor ocupa de construirea și repararea drumurilor naționale și autostrăzilor.

Material lemnos de peste 17.000 de lei, confiscat de polițiști

În perioada 12-18 martie, poliţiştii din Huedin și cei din Negreni, Beliş, Mărişel şi Sâncraiu, împreună cu lucrători din cadrul Ocolului Silvic Huedin, au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite în domeniul silvic.

Studentă UBB la Festivalul de la Cannes

Filmul unei studente a Universității Babeș-Bolyai a fost acceptat la categoria Short Film Corner a Festivalului de Film de la Cannes 2018.

Concurs de orientare în pădurea Galcer

Clubul Sportiv Compass Cluj organizează în pădurea Galcer, în data de 24 martie 2018, concursul de orientare în alergare Cupa Compass, ediţia a 16-a.

Recunoaștere națională pentru programul Centenar derulat de UBB

Universitatea Babeş-Bolyai a fost distinsă luni, 19 martie 2018, în cadrul celei de-a XVIII-a ediții a Galei Premiilor Radio România Cultural, desfăşurate la Teatrul Odeon din București, cu Premiul special Centenar ca o recunoaștere a consistenței și valorii activităților desfășurate în ultimii ani (zeci de conferințe naționale și internaționale, expoziții, volume publicate, spectacole etc.).