monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Accident teribil în zona IRA

Un cumplit accident rutier a avut loc vineri dupămasa în zona IRA din cartierul Mărăști.

Rezultate Simulare Evaluare Naţională 2018. Unde vor fi afişate notele

În perioada 5-7 martie, la nivel naţional a fost organizată simularea evaluării naţionale, iar rezultatele urmează să fie anunţate vineri, informează Ministerul Educaţiei Naţionale. Rezultatele la simularea Evaluării Naţionale vor fi afişate în şcoli.

10 ani de Cinema City în Cluj-Napoca aduc cadou oraşului o sală 4DX

Arome de cafea sau trandafiri, vânt puternic, fulgere intense, stropi de ploaie sau... ninsoare? Le găsiţi pe toate la Cinema City, în prima sală 4DX din regiunea de nord-vest a ţării, deschisă în Iulius Mall din Cluj-Napoca. Valoarea investiţiei în sala 4DX – care cuprinde 124 de locuri, este de aproximativ 850,000 de euro, fiind realizată de Cinema City România alături de compania IULIUS, dezvoltatorul centrului comercial.

Crosul Treptelor – The Beard Run 3 are loc azi

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță instituirea unor restricții de circulație pentru ziua de sâmbătă, 17 martie 2018, cu ocaiza organizării unei manifestări publice sportive sub egida “Crosul Treptelor – The Beard Run 3”

Cuantumul burselor pentru studenții doctoranzi, majorat

Valoarea burselor studenţilor doctoranzi înmatriculaţi la studii universitare de doctorat, finanţate de la bugetul de stat, la forma de învăţământ cu frecvenţă, a fost majorată, începând cu luna martie, potrivit unui ordin semnat de ministrul Educaţiei Naţionale, Valentin Popa.

Compexit se lansează în domeniul rent a car (P)

Compexit Fleet Services, cel mai nou membru Compexit Grup, o companie cu notorietate pe piata auto din Transilvania, vine să completeze gama de servicii oferite deja prin reprezentanțele mărcilor ŠKODA, SEAT, Das Weltauto, cu noi domenii de activitate: fleet management, serviciul rent a car și car sharing pentru corporatii.

Luna Plantării Arborilor în cadrul Direcției Silvice Cluj

Acţiunile de regenerare a pădurilor cât şi cele dedicate „LUNII PLANTĂRII ARBORILOR ” se circumscriu recunoaşterii crescânde a rolului deţinut de pădurile gospodărite durabil în ceea ce priveşte atenuarea efectelor schimbărilor climatice , ca şi a beneficiilor oferite în materie de lemn şi servicii de mediu .