monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Ședință mai însorită pentru leu

Reducerea aversiunii față de risc a permis monedelor de la marginea zonei euro să se aprecieze față de euro, tendință preluată și de leu.

Românii, consumatorii europeni care fac cele mai puţine cumpărături online; statul nu investeşte în informare

Românii sunt consumatorii din Europa care fac cele mai puţine cumpărături online şi penultimii care accesează muzică, materiale video, servicii bancare şi video la cerere, dar şi cetăţenii pentru care statul alocă cei mai puţini bani pentru informarea lor în calitate de consumatori - 0,01 bani pentru educarea unui consumator, a afirmat, joi, preşedintele Asociaţiei Pro Consumatori, Costel Stanciu.

Primul judoka nevăzător din ţara noastră medaliat internaţional, student de succes la UBB

Primul judoka nevăzător din ţara noastră, Alexandru Bologa, care a obţinut în toamna anului 2016 medalia de bronz la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro, iar anul trecut aur la Campionatele Europene pentru nevăzători, este în acelaşi timp şi student la Psihopedagogie Specială, la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj.

Regulile privind înscrierea la ora de religie, schimbate de Ministerul Educaţiei

Sursă foto: Digi24
Ministrul Educaţiei a semnat un ordin de ministru prin care părinţii îşi vor da acordul pentru ora de religie doar o singură dată pentru toată perioada de şcolarizare, nu în fiecare an, aşa cum se întâmpla până acum. Ordinul este publicat în Monitorul Oficial şi nu a fost pus în dezbatere publică.
sursă foto:u-bt.ro

U-BT, final de campanie europeană

Formația U-Banca Transilvania a suferit o înfrângere pe teren propriu și a încheiat parcursul european. Meciul din Sala Polivalentă, cu formația Donar Groningen, s-a încheiat 69-76.