monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Un bărbat a fost bătut cu o bâtă în stația de autobuz

La data de 08.02.2018, ora 12:45, Secția 2 Poliție Rurală Apahida, Postul de Politie Comunal Mociu, a fost sesizat prin SNUAU 112 de către un bărbat de 25 ani, din comuna Mociu, jud. Cluj, despre faptul că în jurul orei 12:30, în timp ce se afla în statia de transport în comun din centrul comunei, în urma unor discuţii în contradictoriu, a fost agresat fizic de către un bărbat de 38 ani, din aceeaşi comună şi lovit cu o bâtă în zona capului, căzând inconştient pe trotuar.

Oportunități de finanțare pentru afaceri în mediul rural clujean GAL Someș-Nadăș vă invită să depuneți proiecte atât în domeniul agricol, cât și non-agricol

Asociația GAL Someș-Nadăș a deschis sesiunea de depunere a proiectelor pe două măsuri dedicate afacerilor din mediul rural - Măsura M5.6A – Investiții în active fizice non-agricole și Măsura M6.2A – Investiții în active fizice agricole. Cei interesați de a-și deschide o afacere în mediul rural, fie de tip agricol, fie non-agricol, sunt invitați să își depună proiectele până la finalul lunii februarie.

Siguranța pietonilor, în vizorul poliției. Zeci de amenzi aplicate

La data de 08.02.2018, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, au acţionat pe linie de pietoni și prioritate pietoni pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, atât în zona centrală a municipiului, cât şi în cartiere.