monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Măsuri speciale la două spitale din Cluj, din cauza gripei

Două unități medicale, mai exact Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” au decis instituirea unor măsuri speciale menite să reducă riscul de transmitere a infecțiilor respiratorii în această perioadă în care gripa și răceala sunt în creștere.

Primii artişti anunţaţi la Untold 2018

Kygo, Diplo, Oliver Heldens si Alesso sunt primii artişti anunţaţi la editia din acest an a festivalului de muzică Untold, artisti care vin pentru prima dată pe scena unui festival din România. Lor li se alătură The Prodigy, dar si Armin Van Buuren, Afrojack, Dimitri Vegas&Like Mike, Steve Aoki si altii.

Învățătorii clujeni sunt revoltați. Nu doresc eliminarea calificativelor ca sistem de notare pentru clasele primare

În urmă cu câteva zile, fostul ministru al Educației, Liviu Pop, a anunțat că dorește să propună un proiect de lege prin care calificativele să fie eliminate din sistemul de notare la clasele I-IV și să fie folosit un sistem de notare după model european. Învățătorii spun că în acest moment calificativele sunt cea mai bună opțiune și nu ar fi nevoie de o schimbare.

Elena Udrea despre exmatricularea de la Facultatea de Teologie din Cluj: „Îmi pare rău că nu am reuşit să termin cursurile de master”

Elena Udrea a precizat joi că nu a terminat cursurile de master în Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială pe care le urma la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universităţii "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca, deoarece nu a avut timpul necesar şi nici starea de spirit pentru a studia temeinic teologia în această perioadă.

Volei: ”U” are meci cu Dinamo

Echipa de volei feminin Universitatea Cluj o va întâlni, în etapa a XV-a a Diviziei A1, pe formația CS Dinamo București.

Extremele şomajului în România. Unde se situează Clujul?

Piaţa muncii din România se confruntă cu cea mai acută criză de personal din ultimele două de­cenii, dar cu toate acestea există în continuare ju­deţe în care rata şo­­majului este de peste 10%, ceea ce în­seamnă că unu din zece lo­cuitori apţi de muncă nu lucrează, scrie Ziarul Financiar.