monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Tişe insistă şi mai pierde un proces cu directorul Aeroportului Cluj, David Ciceo

Directorului Aeroportului Internaţional Cluj a obţinut anul trecut o ordonanță președințială prin care i se interzicea lui Alin Tișe, în calitate de președinte al Consiliului Județean Cluj, să facă declarații publice împotriva acestuia şi împotriva altor directori din instituţie. Tişe a contestat ordonanţa Judecătoriei Cluj-Napoca la Tribunal, dar a pierdut şi de această dată.

Cum se vor cumpăra maşini second-hand din străinătate

Comisia pentru buget-finanţe din Senat a dat, marţi, un raport de respingere a proiectului legislativ care prevede că autovehiculele second-hand din străinătate vor fi comercializate doar de firme, iar persoanele fizice nu vor putea cumpăra decât cel mult un singur astfel de automobil în doi ani.

Record de turişti la Cluj-Napoca în 2017

Peste 600.000 de turişti au vizitat Clujul anul trecut, potrivit datelor Direcţiei Judeţene de Statistică. Vorbim de o creştere cu 35% faţă de 2016.

Horea, Cloșca și Crișan, comemoraţi la Cluj

Miercuri, de la ora 12,00, la Grupul statuar Horea, Cloșca și Crișan, din fața clădirii Grand Hotel Napoca, se va desfășura ceremonia de comemorare a martirilor și eroilor neamului românesc Horea, Cloșca și Crișan de la a căror moarte, prin frângere cu roata, au trecut 233 de ani.

Teatrul Maghiar de Stat din Cluj, nominalizări la Uniter

sursa foto dcnews.ro
Regizorii Radu Afrim, Victor Ioan Frunză şi Yuri Kordonski, actorii Victor Rebengiuc, Mariana Mihuţ şi Andrei Huţuleac se regăsesc printre nominalizaţii celei de-a XXVI-a ediţii a Premiilor Galei UNITER, care va avea loc pe 7 mai la Alba-Iulia, informează un comunicat al Uniunii Teatrale din România transmis, marţi.

Urmărit internațional, omul de afaceri Ioan Bene a fost prins în Italia

Omul de afaceri Ioan Bene, condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare pentru dare de mită în dosarul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, şi dat în urmărire internaţională, a fost identificat de poliţiştii italieni lângă Roma.

Cu maşina prin Parcul Central – VIDEO

Un şofer a fost surprins marți conducând maşina...prin Parcul Central. Clujeanul a dat dovadă de o crasă nepăsare, ignorand orice lege ori regulă de bun simţ.

Euro a scăzut cu jumătate de ban

Moneda unică a continuat să fluctueze în apropierea pragului de 4,66 lei, nivel în jurul căruia s-a amplasat de la începutul anului.

GRAUR cere îndepărtarea profesorilor plagiatori din structurile Ministerului Educaţiei: prorectorul UBB, Ioan Bolovan, Ioan Groza şi Cornel Cătoi (USAMV), Radu Oprean (UMF)

Asociaţia clujeană GRAUR, care se ocupă cu depistarea cazurilor de plagiat, cere îndepărtatea persoanelor dovedite că au plagiat din structurile de decizie ale Ministerului Educaţiei, printre care se numără ministrul Educaţiei, Valentin Popa, dar şi rectori şi prorectori din mai multe oraşe.

Concurs de tir cu arcul pe ținte tradiționale în Salina Turda Ediția a- IV –a 24 februarie 2018 (P)

O nouă ediție de succes a acestui concurs s-a desfășurat la Salina Turda. Au răspuns invitației Salinei în calitate de parteneri Arcașii Românei, Beretele Verzi și compania BEAWPAW România. Aproximativ 80 de adulţi şi 15 copii şi-au arătat îndemânarea arcăşească în două runde de tragere pe cele 12 ţinte diverse, statice sau în mişcare, animale 3D sau ţinte 2D pregătite de organizatori.

UPDATE: Bărbatul implicat în incendierea sediului PSD Cluj a fost reținut

Poliţiştii clujeni fac percheziţii, marţi dimineaţa, la domiciliul unui bărbat de 40 de ani bănuit că ar fi fost implicat în incidentul produs în noaptea de 22 spre 23 februarie când sediul PSD Cluj a fost atacat cu cocktailuri Molotov, iar pereţii au fost stropiţi cu benzină.