monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Operatorul aerian Turkish Airlines și-a premiat partenerii la Cluj-Napoca

Miercuri seara, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca, compania aeriană Turkish Airlines a organizat o întâlnire cu principalii săi colaboratori și parteneri din Transilvania, cu scopul declarat de a-i recompensa pe cei mai eficienți dintre agenții care au vândut bilete la zborurile companiei.

Întâlnire a președintelui PMP Cluj, senatorul Cristian Lungu, cu membri ai Congresului SUA

In acest weekend, președintele PMP Cluj, senatorul Cristian Lungu, participă ca invitat la Conservative Political Action Conference 2018, un eveniment politic de anvergură națională în Statele Unite ce are loc în Washington DC și reunește lideri politici conservatori, membri și susținători ai Partidului Republican din SUA. Conferința anuală include invitați de seamă precum președintele SUA Donald Trump, vicepreședintele Mike Pence și senatorul Ted Cruz (R-TX), fost candidat la președinția SUA.

Protest spontan în centrul Clujului

sursă foto: ziardelcuj.ro
Câteva zeci de clujeni au ieșit în stradă, vineri la prânz, ca să își arate susținerea față de șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

După jumătate de an, locuitorii comunei Aiton vor avea cu ce ajunge la Cluj

În luna septembrie a anului trecut, firma care se ocupa cu transportul de persoane din comuna Aiton spre Cluj-Napoca și-au încheiat activitatea din motive economice. De atunci, locuitorii din zonă ajung cu ce pot în oraș. Acum însă, o altă firmă va prelua această sarcină.

Sediul PSD vandalizat de protestatari

Sediul PSD Cluj a fost din nou vandalizat, în urma protestelor de ieri-seară. Reprezentanții filialei județene au apelat la autorități, după ce în această dimineață au descoperit o sticlă de benzină, ziare arse, sigla vandalizată și pereții stupiți cu substanțe inflamabile.

Drumuri şi Poduri Cluj funcţionează pe avarie. Majorarea capitalului social cu 2 mil. € NU salvează societatea de la insolvenţă

Consiliul Judeţean Cluj a decis majorarea capitalului social la Societatea Drumuri şi Poduri Judeţene cu 8 milioane lei (aproximativ 2 milioane euro) ca măsură pentru salvarea acesteia de la insolvenţă. Banii, care vor fi alocaţi doar peste 2-3 luni în funcţie de răspunsul Consiliului Concurenţei că măsura este legală, ajută societatea doar pe termen scurt.

Peste 100 de clujeni au protestat împotriva demiterii Codruței Kovesi

Peste 100 de persoane au protestat pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca faţă de decizia ministrului Justiţiei de declanşare a revocării procurorului şef al DNA, acestea scandând ”Tudorele nu uita, va veni şi vremea ta” şi blocând traficul în faţa sediului PSD Cluj.