monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Euro a pierdut aproape un ban în ultimele zile

Companiile au continuat și ieri să vândă valută pentru a putea să își achite impozitele și taxele, astfel că leul a cunoscut a doua ședință consecutivă de apreciere față de euro. În schimb, dolarul și francul au înregistrat creșteri.

5 ani pentru un PUZ în Borhanci. Viceprimar: “Ajunge, stop joc”. În zonă va răsări un sens giratoriu

Primăria spune “stop joc” construcțiilor în cartierul Borhanci după ce studiile arată o depășire cu 126% a traficului. Până la construirea centurii metropolitane, municipalitatea va lărgi zona printr-un nou sens giratoriu. Viceprimarul Dan Tarcea avertizează că după Bună Ziua și Borhanci, vor urma și alte zone unde dezvoltatorilor imobiliari li se va interzice să ridice blocuri.

IGPR: Percheziţii în Cluj într-un dosar de evaziune cu un prejudiciu de 2 mil. euro

Peste o sută de percheziţii domiciliare sunt efectuate joi, în Bucureşti şi 16 judeţe, de poliţiştii arădeni, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, într-un dosar penal de evaziune fiscală cu un prejudiciu de două milioane de euro, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

O nouă amânare pentru Parkingul Negoiu. Când va putea fi folosit

La sfârşitul lunii noiembrie, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, anunţa cu surle şi trâmbiţe pe Facebook că Parkingul Negoiu din Mănăştur cu 372 de locuri a fost finalizat, după 4 ani de zile. Din cauza unor neconformităţi, parkingul nu poate fi folosit nici astăzi. ISU nu-şi dă avizul.

Un nou stil pentru casa ta - NEW HOME CONCEPT (P)

Compania SC. Light Speed Imex SRL este activă pe piața românească încă din anul 1992, reușind până în prezent să fie caștigătoare a trei trofee internaționale.

Cărămida aparentă, un produs de mare efect pentru locuințele moderne (P)

Dacă este timpul să vă renovați casa sau dacă ar trebui să zugrăviți din nou dar v-ați săturat de aceleași culori puțin expresive, atunci este momentul să luați în calcul o opțiune de mare efect, veche și modernă în același timp: cărămida aparentă antichizată.

Băncile critică plafonarea dobânzilor la credite: Trimite clienţii IFN-urilor în braţele cămătarilor sau în cel mai fericit caz la case de amanet

Proiectul de lege privind plafonarea dobânzii efective anuale (DAE) la creditele acordate populaţiei (ipotecare şi de consum) a luat prin surprindere băncile, dar şi IFN-urile, iar principala mişcare pe care industria financiară o va face va fi demararea unui studiu de impact la nivel de industrie, scrie Ziarul Financiar.

Hoți de bijuterii prinși de poliția clujeană

Doi bărbați au intrat prin efracție în câteva case din Cluj-Napoca de unde au furat bijuterii în valoare de aproape 2.000 de lei. Hoții sunt acum pe mâna poliției.

La ce bate Clujul Bucureștiul?

De când a început dezvoltarea masivă a Clujului, au început și comparațiile cu capitala. Comparații, făcute, desigur, de oamenim, fiecare cu preferințele sale. Însă există lucruri concrete cu care Clujul a luat-o înaintea Bucureștiului.

O aplicație pentru donarea de mâncare va fi lansată la Cluj

Asociația „O Masă Caldă” a avut inedita inițiativă de a lansa un proiect pilot care să ajute la combaterea risipei alimentare. Este vorba despre o aplicație, „Share Food” prin care cei care doresc vor putea să își doneze mâncarea rămasă, în loc să o arunce.