monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Consiliul Județean Cluj își votează bugetul. Raportul Curții de Conturi, ignorat complet. Cine plătește prejudiciile de 9 mil. euro?

Cu un buget record de 1,2 miliarde lei, Consiliul Județean Cluj nu are niciun plan de investiții coerent, banii județului mergând pe aceleași proiecte falimentare: Centrul de Deșeuri sau Tetarom IV. Conducerea instituției nu a fost impresionată nici de raportul Curții de Conturi care a scos la iveală prejudicii totale de 9 milioane de euro în 2016, banii nefiind recuperați, probabil, niciodată.

ANALIZĂ. PSD depreciază din nou leul

Lupta la baionetă pe care a declanșat-o PSD, cu sprijinul ALDE și UDMR, contra DNA, a neliniștit investitorii. Se adaugă revoluțiile fiscale populiste, care au adâncit deficitele de cont curent și comercial, astfel că leul s-a decuplat de la parcursul pozitiv al celorlalte monede de la marginea zonei euro.

Valentine's Day: 7 idei pentru a petrece clipe romantice de 14 februarie

Valentine's Day este o sărbătoare occidentală pe care mulţi români o detestă sau care le este indiferentă, însă pe care unii au adoptat-o cu inima deschisă, încercând să se bucure de ea, alături de partenerii de viaţă, prin momente romantice cu care celebrează iubirea care îi leagă.

Patru noi decese din cauza gripei

Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) anunţă, marţi, alte patru decese înregistrate din cauza gripei, numărul total de decese ajungând la 26 de la începutul sezonului rece.

Accident rutier cu două victime şi trafic blocat pe E 60

foto arhiva
Două persoane au fost rănite, marţi dimineaţă, pe DN 15 (E60), la ieşire din oraşul Luduş către judeţul Cluj, în urma tamponării a două autoturisme, pe fondul unei depăşiri neregulamentare, a anunţat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

U-BT Cluj şi CSM CSU Oradea, în finala Cupei României

sursa foto u-bt.ro
U-Banca Transilvania a reușit să câștige jocul cu BC SCM Timișoara și să se califice în finala Cupei României pentru a treia oară consecutiv, după un meci foarte echilibrat, în fața unei echipe obosite, dar care s-a autodepășit.