monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Atac la Consiliul Judeţean. Organizatorii Electric Castle îi bat obrazul lui Tişe pentru starea deplorabilă a drumurilor care duc la Bonţida

Nu trece o zi fără ca preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, să trimite comunicate de presă în care se laudă că ba a terminat de asfaltat un drum, ba că a început lucrări de modernizare pe te miri ce drumuri din judeţ. Organizatorii Electric Castle s-au săturat să înghită aceleaşi promisiuni de 4 ani şi au reacţionat.

Cu contracte plătite la Primărie, comercianţii de pe Aleea Stadionului au fost “evacuaţi” de o firmă privată - FOTO

Zeci de comercianţi de pe Aleea Stadionului s-au trezit peste noapte cu notificări venite din partea unei agenţii organizatoare de evenimente prin care erau informaţi că li se va suspenda activitatea pentru desfăşurarea unui festival gastronomic. Oamenii sunt revoltaţi şi spun că ei au plătit la Primăria chiria pe întreaga lună fără să fie anunţaţi că nu îşi mai pot vinde produsele câteva zile.

Tentativă de tâlhărie la o sală de jocuri

sursa foto zf.ro
Poliţiştii din Turda au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 36 ani bănuit de săvârşirea unei tentative de tâlhărie calificată. Ulterior, Judecătoria a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă.

OPINIE. Când partidul se bate cu poporul

Cu puțină băgare de seamă, vom observa acum că lupta politică din România nu se (mai) duce între putere și opoziție, între diferitele partide politice, nici măcar între Parlament și Guvern sau între președinție și Parlament (Guvern).