monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Doi angajaţi ai unei firme din Cluj-Napoca, morţi accidental în localitatea Bodogaia, judeţul Harghita

Doi angajaţi ai unei firme din Cluj-Napoca, morţi accidental în localitatea Bodogaia, judeţul Harghita
Cele două persoane găsite inconştiente, luni, într-o cameră de vizitare a reţelei de alimentare cu apă din localitatea Bodogaia, au decedat, manevrele de resuscitate aplicate de medici neavând niciun efect. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat că cei doi bărbaţi din judeţul Mureş, de 43 şi 47 de ani, erau angajaţi ai unei firme din Cluj-Napoca şi cel mai probabil efectuau lucrări în căminul de vizitare al reţelei de conducte.

Euro crește, dolarul și francul continuă să scadă

Euro crește, dolarul și francul continuă să scadă
Înmulțirea temporară a ordinelor comerciale de cumpărare de valută au produs ieri deprecierea leului față de euro. În schimb, dolarul și francul elvețian și-au menținut tendința descendentă, provocată de evoluția lor față de moneda unică.

OPINIE. „Fake government” (sau falsa guvernare)

Toate în lumea asta sunt molipsitoare (și cele rele și cele bune), se „iau” (și de vrei și de nu vrei). Despre cele bune (de obicei) nu sunt prea multe de spus, căci sunt puține și trec, de cele mai multe ori, neobservate.

CFR Cluj mai și împrumută

sursă foto: facebook
CFR Cluj a ajuns la o înțelegere în ceea ce-l privește jucătorul Cosmin Sîrbu. Mijlocașul a fost împrumutat, timp de un an, la ASA Târgu Mureș.

Județul Cluj sub COD GALBEN DE CANICULĂ. Cât vor arăta marți termometrele?

Cod galben de caniculă, marţi, în 15 județe
Administrația Națională de Meteorologie a emis luni o avertizare Cod galben de caniculă și disconfort termic pentru 15 județe din jumătatea de vest a țării, valabilă pe parcursul zilei de marți, urmând ca miercuri și joi aceste județe să intre sub Cod portocaliu, iar restul țării sub Cod galben.