monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
Campanie de informare şi vaccinare împotriva rujeolei, ]n Cluj

Campanie de informare şi vaccinare împotriva rujeolei, la Cluj

Direcţia de Sănătate Publică Cluj și medicii de familie vor desfăşura activităţi din campania de informare şi vaccinare a copiilor înscrişi pe lista medicilor de familie dar nevaccinaţi, precum şi a celor neînscrişi pe lista medicilor de familie, în special în comunităţile vulnerabile: Pata Rat, Cantonului, Călăţele, Huedin.

Consistoriul Eparhial a judecat cazul preotului Pomohaci; ce decizie s-a luat

Membrii Consistoriului Eparhial de la Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia s-au întrunit joi şi au judecat cazul preotului Cristian Pomohaci, cercetat de Parchetul General pentru că ar fi încercat să corupă sexual un minor de 17 ani, hotărârea luată urmând să fie comunicată în mod public în cursul zilei de vineri.

ANALIZĂ VALUTARĂ. Euro a prins aripi

Ultimele săptămâni au adus creșteri spectaculoase ale euro față de alte valute, precum dolarul american sau francul elvețian.

DUBLUL STANDARD al calității alimentelor. „România este GROAPA DE GUNOI a Europei”. Ce fac politicienii clujeni

În contextul scandalului european privind dublul standard de calitate la alimente, o analiză comparativă făcută de o asociaţie pentru protecţia consumatorilor arăta că produsele care ajung la români sunt mai slabe din punct de vedere nutriţional şi conţin mai multe grăsimi decât cele care ajung în vestul Europei, deşi preţul este la fel sau mai mare.

Comercianții de pe Aleea Stadionului izgoniți, din nou, de Primărie pentru a face loc festivalului Untold

După ce la începutul lunii iulie au fost evacuați pentru a face loc unui festival gastronomic, acum, comercianții de pe Aleea Stadionul au primit notificări să părăsească perimetrul în care își desfășoară activitatea deoarece începe Untold. În caz contrar, susțin aceștia, au fost amenințați de unii angajați din Primăria Cluj că nu vor mai primi dreptul să își vândă marfa pe viitor.

Fiica actriței Maia Morgenstern, studentă la Cluj

Actriţa Maia Morgenstern a felicitat-o pe fiica ei Cabiria pentru reuşita la examenul de admitere dat la Facultatea de Teatru din Cluj-Napoca printr-un mesaj publicat pe Facebook în care le mulţumeşte celor care au învăţat-o şi în care o îndeamnă să lupte pentru ceea ce iubeşte.

Ce trebuie să faci pentru a-ţi extinde speranţa de viaţă

Ce trebuie să faci pentru a-ţi extinde speranţa de viaţă
Un studiu realizat de Health Affairs scoate în evidenţă că dacă nu fumezi, ai o greutate optimă şi consumi alcool doar în cantităţi moderate, atunci vei avea toate şansele să îţi extinzi speranţa de viaţă cu şapte ani.